cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Μάλλον του αρέσει πολύ το… φιδάκι

Γιατί έκανε την εμφάνιση του στην Βουλή ο Πρόεδρος της Βουλής με το… “αρχαίο” κινητό NOKIA 3310; Φοβάται κάτι; Στέλνει “μήνυμα” ή απλά του αρέσει τόσο πολύ το γνωστό παιχνίδι… φιδάκι;

Μάλλον του αρέσει πολύ το… φιδάκι

Την ώρα που το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν λέει να… “τελειώσει”, με τα δημοσιεύματα να θέλουν υπό παρακολούθηση κι αρκετά κυβερνητικά στελέχη, ο Κωνσταντίνος Τασούλας εμφανίστηκε στη Βουλή με κινητό που δεν είναι smart και που φυσικά δεν έχει internet και apps, κλπ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής λοιπόν κάθισε στην πρώτη σειρά των βουλευτικών εδράνων έχοντας μαζί του ένα… NOKIA 3310. Και το είχε και… φάτσα κάρτα μπροστά – μπροστά!!! Να φαίνεται!!! Αν αυτό δεν είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς τα… γνωστά παράκεντρα των παρακολουθήσεων – υποκλοπών με έδρα το… Μαξίμου, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.

Το εν λόγω κινητό δεν συγκαταλέγεται, φυσικά, στην κατηγορία των smartphones. Που πρακτικά σημαίνει ότι πολύ πιθανόν να μην μπορεί και να επισυνδεθεί…

Πρόκειται για το ανανεωμένο ιστορικό NOKIA 3310 που είχε βγει το 2000, το οποίο λίγο πολύ είναι το ίδιο, ενώ διαθέτει κι αυτό το γνωστό σε όλους παιχνίδι «φιδάκι».

via GIPHY

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon