cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 09.05 2024

Με χαρτζιλίκια πόσους νομίζουν πως θα εξαγοράσουν;

Κάτι μισόλογα, με βάθος τετραετίας, συνοδευμένα με πολλά ΑΝ, και μόλις τα δημοσκοπικά στοιχεία δείξουν περαιτέρω φθορά της ΝΔ πάρτε κι ένα χαρτζιλίκι – pass και βουλώστε το…

Με χαρτζιλίκια πόσους νομίζουν πως θα εξαγοράσουν;

Η οικονομία της Ελλάδας πάει καλά, έχουμε και πρωτογενές πλεόνασμα, ευρωπαϊκές χώρες αντιγράφουν τα μέτρα μας αλλά μόνιμες ελαφρύνσεις για να ανασάνουν οι Έλληνες ούτε για πλάκα.

Κάτι μισόλογα, με βάθος τετραετίας, συνοδευμένα με πολλά ΑΝ, και μόλις τα δημοσκοπικά στοιχεία δείξουν περαιτέρω φθορά της ΝΔ πάρτε κι ένα χαρτζιλίκι και βουλώστε το.

Τη μια μέρα εξαγγέλλουν το πρόγραμμα τους και την επόμενη, που η δημοσκόπηση τους δείχνει με πτώση, δίνουν ένα 150άρι στους νέους για να τους εξαγοράσουν.

Αυτή είναι η προεκλογική τακτική της ΝΔ και η τακτική που ακολούθησε σε όλη τη διακυβέρνηση της, την οποία καλούνται οι πολίτες να κρίνουν στις 21 Μαΐου.

Από τη μια κατηγορίες για το ΣΥΡΙΖΑ, που εξαγγέλλει συγκεκριμένα μέτρα, για αδυναμία να βρει τα λεφτά να τα υλοποιήσει, κι από την άλλη κομπασμοί για τα οικονομικά της χώρας μετά την τετραετή διακυβέρνηση τους, οικονομικά που έχουν ντύσει με ένα ωραίο περιτύλιγμα αλλά στην πραγματικότητα όχι απλά χωλαίνουν αλλά τα έχουν καταβαραθρώσει.

Και αυτό έχει συμβεί όχι γιατί φρόντισαν να προσφέρουν το κατιτίς παραπάνω στον κόσμο που βλέπουν να υποφέρει αλλά γιατί μερίμνησαν να κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και να επιτρέψουν σε δικούς τους να τσεπώσουν ότι παραπάνω μπορούσαν (βλέπε Πάτσηδες, Χειμάρες, Μαραβέγιες και λοιποί).

Και φυσικά για να κλείσουν στόματα και οι αντιδράσεις να μην καλλιεργήσουν περαιτέρω αρνητικό κλίμα αγαπημένο τους άθλημα εδώ και τέσσερα χρόνια είναι το να μοιράζουν εκατομμύρια στα ΜΜΕ και για την ακρίβεια σε συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης, ιδιοκτήτες και μεγαλοδημοσιογράφους (τους μικρούς τους έχουν κι εκεί με χαρτζιλίκια).

Το ερώτημα είναι πόσους μπορούν να ξεγελάσουν πια με τέτοια παιγνίδια;

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να φανεί στις κάλπες και να αναλάβει και ο ελληνικός λαός το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί σε όσα έχει βιώσει εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon