cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Μετά τη Ναταλία γιατί όχι και στον Άκη για ντολμαδάκια;

Οι επικοινωνιολόγοι του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν γνωρίζουν ότι τα καλά τα νούμερα τηλεθέασης τα κάνουν οι εκπομπές μαγειρικής;

Μετά τη Ναταλία γιατί όχι και στον Άκη για ντολμαδάκια;

Μάλλον έπεσαν οι «μετοχές» του κι άρχισε ξανά τα επικοινωνιακά κόλπα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με σκοπό να προσεγγίσει τον απλό κόσμο, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και κυρίως εκείνους που ενδιαφέρονται περισσότερο για το ποιος ηθοποιός χώρισε ποιόν παρά για την πολιτική και τους εκπροσώπους της.

Έτσι αφού συναντήθηκε με τη Βάνα Μπάρμπα, αντάλλαξε μηνύματα με την Ελεονόρα Μελέτη στο instagram ήλθε η στιγμή να φιλοξενηθεί και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Προφανώς όμως οι επικοινωνιολόγοι του δεν του έχουν πει πως τα καλά νούμερα τα κάνουν οι εκπομπές μαγειρικής, οπότε είπαμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια και να ρίξουμε την ιδέα, αν δεν είναι ήδη στο επικοινωνιακό πλάνο του.

Σκεφτείτε πόσο υπέρ του θα λειτουργούσε αν τον βλέπαμε, για παράδειγμα, με τον Άκη Πετρετζίκη να μαγειρεύουν ντολμαδάκια όπου το Μητσοτακέικο, όπως και να το κάνουμε, έχει και την οικογενειακή παράδοση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon