cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Μήπως είστε καθόλου τενεκέδες ξεγάνωτοι;

Ήρεμα ρωτάω (#not) αν είστε τενεκέδες ξεγάνωτοι. Με comme il faut γλυκανάλατες φιλοσοφίες πίνεις τσάι με συμπάθεια στο μπαλκόνι δεν διώχνεις την πιο σκληρή δεξιά (sic) που είδε ο τόπος. Just saying…

Μήπως είστε καθόλου τενεκέδες ξεγάνωτοι;

Θυμίζω ότι το σκληρό πρόσωπο της δεξιάς το είχαμε ξαναδεί πάλι με Μητσοτάκη στο τιμόνι της ΝΔ, αλλά θέλατε ένα repeat γιατί είστε και λίγο ανιστόρητα χρυσόψαρα δίχως μνήμη. Τι είχε κάνει ο πατέρας Μητσοτάκης που δεν το έχει κάνει και ο υιός; Το μόνο ίσως που δεν είχε κάνει ο Κων/νος Μητσοτάκης να ήταν η νοθεία στις εκλογές. Ε, το καμάρι του παίζει να τον ξεπεράσει και σε αυτό.

Μου αρέσει επίσης που τώρα τελευταία το επικοινωνιακό του σύστημα τον βάζει να κάνει διάφορες γλυκανάλατες “αμερικανιές” στο Tik-Tok για να μας πείσουν πως ο Κυριάκος που του αρέσουν τα ντολμαδάκια και είναι τόσο… “χαρωπός” και “γκαφατζής” δεν είναι δυνατόν να είναι ο ίδιος σκληρός Μητσοτάκης που παρακολουθεί τους πάντες και έχει διαλύσει την Δημοκρατία στην χώρα που την γέννησε ή που έχει φέρει την κοινωνία στα όρια της εξαθλίωσης.

Πάμε τώρα και στα του… Πολάκη.

Λοιπόν θα μπω απευθείας στο ψαχνό.

Έχουμε: Σκάνδαλο υποκλοπών. Απευθείας αναθέσεις. Απειλές κατά Ιάσωνα Αποστολόπουλου. Υπόθεση με την αρχαιολογική συλλογή Στέρν, Διαπόμπευση οροθετικών γυναικών. Διαπόμπευση και κυνήγι δημοσιογράφων που ενοχλούν το σύστημα και αποκαλύπτουν σκάνδαλα. Και πολλά άλλα ακόμα παρόμοια που μπορώ να γράφω μέχρι αύριο. Και έχουμε και… ανάρτηση Πολάκη.

Μόνο για ένα απ’ όλα αυτά η εισαγγελία διέταξε αυταπάγγελτη έρευνα. Και για να μην πολυλογώ εκεί ακριβώς εντοπίζεται και το πρόβλημα. Και το πρόβλημα αυτό είναι για την ίδια την κοινωνία σαφώς μεγαλύτερο απ’ ότι το θέμα Πολάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αμ το ότι παραμονή αργίας βρέθηκε ταχύτητα εισαγγελέας που το πάμε ε; Μην ακούσω κανένα μετά να πει το παραμικρό για την ταχύτητα της ελληνικής δικαιοσύνης. ΛΟΛ!!!

Στο παρακάτω ο εισαγγελέας κοιμόταν μάλλον, ε; Και μαζί του όλοι οι φαν του political correct.

Θυμάμαι πάντως πως το “σύστημα” και ο “σοφός” λαός δεν είχε ενοχληθεί ιδιαίτερα και από τα “θα σας γδάρω” του γνωστού… “αδιευκρίνιστου”.

Και βέβαια ακριβώς όλο αυτό το “σκηνικό” μάλλον που επιβεβαιώνει και το ότι η δικαιοσύνη χρειάζεται “κάθαρση”. Οποιαδήποτε δικαιοσύνη διώκει λειτουργό της (Τουλουπάκη) που κυνηγά ένα σκάνδαλο (Novartis) έχει θέμα. Περιμένουμε και την απόφαση για την Τουλουπάκη και μετά πάμε για… εκλογές. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Καλά για τα ΜΜΕ και την ενημέρωση τι περισσότερο να πω κι εγώ; Τα λέει όλα η αξιολόγηση που μας κατατάσσει ως προς την ελευθερία του Τύπου κάτω ακόμα και από το Μπουρούντι.

Όσο για το “ματσάκι”… ΣΥΡΙΖΑ-Πολάκης. Τον διαγράφουν τη μόνη ίσως φορά που είπε κάτι σωστό – και ειδικά για την ΑΑΔΕ που πρέπει οπωσδήποτε να γυρίσει σε ελληνικά χέρια.

Το ίδιο λέει και ο Βαρουφάκης εδώ και χρόνια. Αυτόν γιατί δεν τον έχει ενοχλήσει η “τυφλή” ελληνική δικαιοσύνη; Που μας χρέωσε και… 100 ή 200 δις ευρώ, οεο; Έχει γούστο να τον δούμε τον Πολάκη καμιά ώρα, έτσι όπως πάει το θέμα, στο ΜέΡΑ25. Από τα Χανιά δεν είναι είπαμε και ο Βαρουφάκης;

Τα φιλιά μου και καλό κάψιμο του Καρνάβαλου και φυσικά καλή καθαρά Δευτέρα…

Στην φωτό ο βασιλιάς Καρνάβαλος στο Ρεθεμνιώτικο Καρβαβάλι

BTW… έχουμε περάσει σε εκείνο το σημείο ακριβώς που το “σύστημα” παίζει τα ρέστα του… και τίποτα πλέον δεν είναι μια απλή “σύμπτωση”. Ποιος να το περίμενε αυτό από κάποιον που παρακολουθεί ακόμα και την αδερφή του, ε;

Υ.Γ. Όσοι δεν έχουν καταλάβει μέχρι τώρα ότι πιο πολύ από την άσχημη γλώσσα και εκφορά λόγου είναι προβληματική η ανήθικη άσκηση της εξουσίας τι να πω;

Αμολήστε την καλούμπα επιτέλους…

(Το τσιγάρο στην φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου έχει αφαιρεθεί διότι το facebook είναι αυστηρό με κάτι τέτοια… 🤣)

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon