cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Μηταράκης: Μετά τα στολίδια ήρθε το «στόλισμα»

Ξέρω πως ίσως δεν αντέχει και σε πολλή κριτική η όλη φάση με τον Μηταράκη και τα στολίδια με τη φάτσα του στο δέντρο του Υπουργείου. Όμως τα σωστά να λέγονται…

Μηταράκης: Μετά τα στολίδια ήρθε το «στόλισμα»

Και επειδή εκτός από την ματαιοδοξία του υπουργού υπάρχει και η αξιοπρέπεια των ανθρώπων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος των Υπαλλήλων Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Υπηκόων Τρίτων Χωρών, τον βάζει για τα καλά στη θέση του (που όχι, δεν είναι πάνω στο δέντρο ως στολίδι).

Αν και ο Σύλλογος θεωρεί σωστή την οπτική της εκδήλωσης στολισμού του δέντρου με τα πρόσωπα των εργαζομένων καθώς… «ενισχύει τη συλλογικότητα και δίνει το μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι είναι ο κύριος πυλώνας της υπηρεσίας» εντούτοις λέει ξεκάθαρα πως «δεν ενημερώθηκαν ποτέ ότι θα υπάρξει βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, ιδιαίτερα με αυτόν τον τρόπο».

Μιλούν ανοιχτά για «φιάσκο μίας εκδήλωσης που θα έπρεπε να αποτελεί χαρά για το προσωπικό […] αλλά αντιθέτως κατέληξε ως αιτία λοιδορίας των εργαζομένων […], όπου εμφανίζονται σαν “αυλικοί και ουρά” ενός Υπουργού» και χαρακτηρίζουν «αδιανόητη κίνηση» να αφαιρεθούν τα βίντεο και οι φωτογραφίες του υπουργού μετά την κατακραυγή, όχι όμως των υπαλλήλων, γεγονός που αποδεικνύει «την προχειρότητα και τον ερασιτεχνισμό με την οποία αντιμετωπίζονται οι υπάλληλοι».

Αντε γιατί τον τελευταίο καιρό την έχουν δει όλοι κάπως superstar στην κυβέρνηση. Αλλοι κάνουν τον superman, άλλος παίζει σε σήριαλ και όσο πηγαίνουμε σε εκλογές το υπουργικό συμβούλιο θα αρχίσει τις πασαρέλες.

Εδώ το έγγραφο του Συλλόγου των Υπαλλήλων που καταλήγει με τη φράση: «Συμμέτοχοι στο PR (σ.σ.: public relations) μετακλητών στελεχών του υπουργείου δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon