cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Μητσοτάκης ο… θεσμικός πολιτικός

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει από την κυβέρνηση για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και φυσικά ένα ακόμα αφήγημα του Μητσοτάκη φαίνεται να πηγαίνει στον κουβά…

Μητσοτάκης ο… θεσμικός πολιτικός

«Είμαι ένας πολιτικός που πορεύεται με κανόνες» έλεγε στις 29 Μαρτίου στο forum του Οικονομικού Ταχυδρόμου ο πρωθυπουργός διαρρηγνύοντας μάλιστα και τα ιμάτιά του ισχυριζόμενος ότι η συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου δεν είναι «σοβαρή».

Πιο συγκεκριμένα, στα τέλη Μαρτίου 2022, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Φόρουμ του Οικονομικού Ταχυδρόμου, ο ίδιος ο πρωθυπουργός διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά του ισχυριζόταν πως η αλλαγή του εκλογικού νόμου (που ή ίδια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε ψηφίσει) δεν είναι σοβαρό θέμα ενώ για τον εαυτό του έλεγε πως είναι «ένας υπεύθυνος, θεσμικός πολιτικός».

  • Και τώρα κ. Μητσοτάκη τι άλλαξε και άνοιξε αυτή η συζήτηση που δεν είναι “σοβαρή”;
  • Τι άλλαξε και κάνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην είναι πλέον… «ένας υπεύθυνος, θεσμικός πολιτικός»;

Βασικά δεν άλλαξε τίποτα. Και εξηγούμαστε…

Από την αρχή είχαμε καταλάβει πόσο “σοβαρές” ήταν οι συζητήσεις και πόσο μεγάλη αξία είχαν οι απαντήσεις Μητσοτάκη για οποιοδήποτε θέμα. Μια κουβέντα του, ένα ακόμα ψέμα. Μια υπόσχεση του, μια ακόμα κοροϊδία.

Και από την αρχή επίσης είχαμε καταλάβει και πόσο “σοβαρός” ήσασταν εσείς κύριε Μητσοτάκη… και ως… “θεσμικός” και ως μη… “θεσμικός”. Δηλαδή και ως Πρωθυπουργός αλλά και ως απλός πολίτης για να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται.

Βέβαια εμάς το τι κάνετε εσείς ως πολίτης λίγο μας ενδιαφέρει σε σχέση με το πόσο μας ενδιαφέρει το τι κάνετε ως Πρωθυπουργός.

Διότι ως Πρωθυπουργός με τις ενέργειες σας επηρεάζετε ή μάλλον προσβάλετε τους πολίτες, την κοινωνία την Δημοκρατία. Και φυσικά την ίδια την χώρα.

Και βέβαια φαίνεται πως ακόμα ένα κυβερνητικό αφήγημα πέφτει στον κουβά. Ελπίζω σύντομα να πέσετε και εσείς στον ίδιο πολιτικό κουβά.

Αρκετά μας κουράσατε… εσείς και το τσίρκο σας!!! Και όχι δεν θέλουμε να περάσουμε και αυτόν τον δύσκολο χειμώνα μαζί σας. Μπορούμε και μόνοι μας!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon