cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Να πούμε και ένα μπράβο στον Νίκο!!!

Και τώρα ο Νίκος Ανδρουλάκης επιλέγει μια πιο επιθετική στάση απέναντι σε Νέα Δημοκρατία και ΜΜΕ που “στήνουν” Νεοδημοκρατικά πάνελ. Έχει άδικο;

Να πούμε και ένα μπράβο στον Νίκο!!!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω “τρολάρει” δίχως αύριο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Δεν δίνει και λίγες αφορμές άλλωστε. Ωστόσο, τώρα αισθάνομαι την ανάγκη να του πω και ένα “μπράβο” και στην συνέχεια θα σας εξηγήσω και τον λόγο.

Όσοι μας διαβάζετε στο cretanews και μας ακούτε στα cretapods θα έχετε καταλάβει καιρό τώρα ότι εκτός από την “συμπάθεια” που τρέφω προς το πρόσωπο του Νίκου του Μαρίνου, τρέφω μια ακόμα πιο μεγάλη “συμπάθεια” προς τα ΜΜΕ, κυρίως αυτά που δεν λειτουργούν ως Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά ως Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, δηλαδή τα γνωστά και ως… “πετσοταϊσμένα”.

Παλιότερα, τα ίδια ακριβώς ΜΜΕ αγαπούσαν -και δεν το έκρυβαν καθόλου- το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ. Μετά όμως εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλα άλλαξαν. Ακόμα και η αγάπη τους προς το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αγαπούσαν και χρησιμοποιούσαν μόνο ως όχημα για να κάνουν “ζημιά” στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα τι ακριβώς συμβαίνει βαθύτερα δεν γνωρίζουμε, πάει κάπου το μυαλό μας βέβαια, αλλά επί της ουσίας τα ΜΜΕ πλέον εμφανίζονται με ιδιαίτερα επιθετικές διαθέσεις απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη πρώτης γραμμής του.

Και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει και αυτός την διάθεση να τους επιστρέψει τον… “πολιτικό πολιτισμό” κάνοντας έντονη κριτική σε ΝΔ και ΜΜΕ, και μάλιστα από το βήμα της Βουλής. Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία για την λειτουργία των «τηλεοπτικών πάνελ» λέγοντας πως σε όλα βρίσκονται πολίτες με τον τίτλο του «ειδικού» έχοντας όμως κομματική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας.

«Μας κάνατε πάλι μαθήματα από τα τηλεπαράθυρα που συνήθως βγαίνετε μόνοι. Αν βλέπεις το πάνελ είναι όλοι ΝΔ. Ο δημοσιογράφος που ρωτάει, αυτός που απαντάει, αυτοί που σχολιάζουν. Είναι ένα πάνελ της Νέας Δημοκρατίας. Τους βαφτίζουν ειδικούς. Όλοι με κομματική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας. Τι είπε ο Πρωθυπουργός; Ότι στην Ελλάδα έχουμε ελευθερία του Τύπου, αυτήν είναι η ελευθερία του Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, το 2024», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Και αυτή είναι μια από τις λίγες φορές που θα τολμήσω να του πω μπράβο. Από μένα είναι ΝΑΙ Νίκο μου… κρίμα βέβαια που “κατάλαβες” τον ρόλο των ΜΜΕ τώρα που δεν σε “παίζουν” πια. Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon