cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Να σας πω τι θα γίνει με το… “food pass”;

Επιδότηση 10% στις αγορές τροφίμων για κάθε νοικοκυριό, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός. Κυρ Στέφανε βάλε λίγο ζαμπόν φουαντρέ παραπάνω γιατί προβλέπεται να το… κάψουμε. Αλήθεια τώρα πως φαντάζεστε ότι θα πάει και αυτό;

Να σας πω τι θα γίνει με το… “food pass”;

Υπό το βάρος των αποκαλύψεων στο σκάνδαλο των υποκλοπών – παρακολουθήσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στην Βουλή κατά την ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2023 κάνοντας την… έκπληξη, όπως μας έλεγαν, ζαλίζοντας μας κυριολεκτικά, τα ΜΜΕ και μοιράζοντας… κουπόνια φαγητού.

Είναι ντροπή βέβαια να το λέμε κουπόνι φαγητού γιατί αυτό μπορεί άλλωστε από τους άριστους να χαρακτηριστεί και ως λαϊκισμός. Οπότε θα το πούμε όπως το λένε εκεί στα Harvard… επιδότηση στις αγορές τροφίμων για κάθε νοικοκυριό.

Επιδότηση που αγγίζει το… αστρονομικό 10% παρακαλώ. Κυρ Στέφανε βάλε λίγο ζαμπόν φουαντρέ παραπάνω γιατί προβλέπεται να το… κάψουμε.

Ε, εντάξει επειδή είμαστε και κάπως… high tech τώρα και παίζουμε και τα apps του Πιερρακάκη στα δάκτυλα μπορούμε να το πούμε και… food pass.

Ωραία λοιπόν… και τώρα που βρήκαμε το όνομα, food pass λέμε, πάμε να δούμε τι θα γίνει στην ουσία του μέτρου.

Αλήθεια τώρα; Δεν ξέρετε τι θα γίνει; Θα σας πω αμέσως λοιπόν τι θα γίνει…

Ο Κυριάκος λοιπόν με το νέο έτος θα το παίξει… “κομμούνι” και θα φορολογήσει τα… διυλιστήρια. Ναι αμέ. Βαρδινογιάννηδες τρέμετε!!!

Και για να πάμε στο δια ταύτα πόσο τελικά θα είναι αυτό το food pass; 22 ευρώ το μήνα ανά άτομο!!!

Δηλαδή 4 σάντουιτς δωρεάν κάθε μήνα κερασμένα από τον Μητσοτάκη! Υπέροχο έτσι;

Να το κάνουμε ακόμα πιο υπέροχο; Το ανακοινώνει τώρα αλλά θα μας το δώσει τον Φεβρουάριο, έτσι για να μας κάνει να το… λιγουρευόμαστε μέχρι τότε. Σωστά;

Και μιλάμε πάντα βέβαια για το ποσό των 22 ευρώ ή αλλιώς 0,73€ την μέρα!!! Αλήθεια θυμάστε ποιοι μιλούσαν πριν το 2019 για τα επιδόματα ψίχουλα που έδινε ο Τσίπρας; “Karma is bitch” που λένε και στις Αμερικές…

Και μόλις ξεκινήσει βέβαια… αμέσως το μισό food pass θα το φάνε οι… αυξήσεις που θα μπουν στα τρόφιμα με τις νέες ανατιμήσεις. Και αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο.

Διότι το ρεαλιστικό σενάριο λέει πως όλο το food pass από την πρώτη μέρα κιόλας θα το φάνε τα σούπερ μάρκετ και για μας θα μείνει ξανά ο γνωστός κοπανιστός αέρας.

Περιμένει κανείς να γίνει κάτι διαφορετικό; Αλήθεια τώρα;

Δεν έχετε μάθει ακόμα τίποτα παρά το ότι έχετε φάει τόσο δούλεμα; Συνεχίστε…

Τους αριστερούς περιμέναμε πως θα μας έκακαν… Σοβιετία αλλά τελικά οι άριστοι του Μητσοτάκη θα αναστήσουν στο τέλος και τον… Μπρεζνιεφ!!!

Α… περιττό να θυμίσω τι έλεγε ο Μητσοτάκης πριν κατσικωθεί στο Μέγαρο Μαξίμου ε;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon