cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Ο Αλέξανδρος και ο Αλέξης

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης τίμησε και την Ελλάδα, και τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά γενικότερα με τη στάση ζωής του ακόμα και με τον θάνατό του, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ όμως στις ευρωεκλογές του 2019 είχαν καλύτερες επιλογές…

Ο Αλέξανδρος και ο Αλέξης

Δεν κρατιέμαι και θα το πω. Ασφαλώς αποτέλεσε τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ το ότι είχε στις τάξεις του έναν αθλητή και κυρίως έναν άνθρωπο αυτού του διαμετρήματος. Και τίμησε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης και την Ελλάδα, και τον ΣΥΡΙΖΑ και την Aριστερά γενικότερα με τη στάση ζωής του (αλλά ακόμα και με τον θάνατό του).

Ισως όμως να θυμάστε πως ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, στις ευρωεκλογές του 2019, ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και οι πολίτες – ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, τον τίμησαν και αυτοί με 68.738 ψήφους. Καλή επίδοση ασφαλώς. Μόνο που δεν έφτανε για να τον στείλει στην Ευρωβουλή. Και σε αυτό φταίει μάλλον το ότι οι ίδιοι ψηφοφόροι είχαν και καλύτερες επιλογές…

Ο Πέτρος Κόκκαλης πήρε 140.404 ψήφους, ο Αλέξης Γεωργούλης πήρε 162.974, (σχεδόν εκατό χιλιάδες πάνω από τον Αλέξανδρο) και η Έλενα Κουντουρά 236.961 ψήφους, περίπου τρεισήμισι φορές τις ψήφους του σπουδαίου ολυμπιονίκη.

  • Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης δήλωνε πως φοβάται τα παιδιά του να μεγαλώσουν σε έναν κόσμο με ρατσιστές και φασίστες.
  • Ο Αλέξης Γεωργούλης δήλωνε πως του πρότειναν να είναι υποψήφιος η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά από σκέψη διάλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι προφανές, σύντροφοι, πως είχατε πλήθος καλύτερων επιλογών…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon