cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Ο ηθικός αυτουργός της ακρίβειας…

Πήγε στου Παπαδάκη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τις υποκλοπές και τόλμησε να πουλήσει τσαμπουκά και για την ακρίβεια, αλλά δεν πήγε και πολύ καλά αυτό…

Ο ηθικός αυτουργός της ακρίβειας…

Σκληρή αντιπαράθεση είχαν Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης, με φόντο τις εξελίξεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου.

Ωστόσο, μιας και κάποιοι υποστηρίζουν ότι ένα τόσο σημαντικό ζήτημα δημοκρατίας και κράτους δικαίου δεν ενδιαφέρει τους πολίτες εμείς θα εστιάσουμε στο θέμα της ακρίβειας που με βάση όλες τις δημοσκοπήσεις φαίνεται να είναι το νούμερο ένα ζήτημα που ενδιαφέρει τους πάντες.

Δεν περιμέναμε βέβαια και τις δημοσκοπήσεις για να μας το πουν αυτό, αρκεί μια κουβέντα με τον οποιοδήποτε εκεί έξω για να διαπιστωθεί πόσο πολύ καίει αυτό το ζήτημα όλους τους πολίτες, ακόμα και εκείνους που είναι λίγο πιο “άνετοι”.

Δεν φτάνει λοιπόν που μας παρακολουθούν. Δεν είναι αρκετό που με τις πολιτικές τους μας έχουν καταληστέψει με την ανοχή τους στην ασύστολη αισχροκέρδεια των φίλων τους μα είτε αυτοί είναι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, είτε είναι σουπερμαρκετατζήδες, είτε είναι πετρελαιάδες…

Μας κοροϊδεύουν και από πάνω για όλα αυτά με τις αστείες και ανυπόστατες δικαιολογίες τους. Και τσατίζονται κιόλας και τολμάνε να πουλήσουν και τσαμπουκά, επιδεικνύοντας όλο το μέγεθος του κυνισμού τους όταν κάποιος τολμήσει να επισημάνει τα ζητήματα αυτά.

Έτσι λοιπόν και ο Άδωνις, που βρέθηκε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, αφού πρακτικά δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα όσα αποκαλύπτονται στο σκάνδαλο των υποκλοπών, αποφάσισε να πουλήσει τσαμπουκά στο θέμα της ακρίβειας, που δεν καίει μόνο εμάς, αλλά και τον ίδιο φυσικά ως αποκλειστικό… παρατηρητή και διαχειριστή της.

Βγήκε λοιπόν εκτός εαυτού λίγο πριν το τέλος της συζήτησης και είπε ότι αναφορικά με την ακρίβεια σε πολλά προϊόντα του σούπερ μάρκετ. “Ο κ. Τσίπρας είπε ότι αυτό πια δεν είναι ακρίβεια είναι ληστεία. Μπορείτε να μου πείτε τα ονοματεπώνυμα των ληστών;”

Και σε αυτό το σημείο πετάγεται ο Γιώργος Παπαδάκης και απαντά αυτός στην ερώτηση του Αδώνιδος λέγοντας του ότι αυτός είναι ο “ληστής” για να απαντήσει ο Άδωνις “Ποιοι είναι οι ληστές; Εγώ είμαι ο ληστής;” για να το συνεχίσει και ο Παπαδάκης να πει ότι ο Άδωνις είναι ο ηθικός αυτουργός της ακρίβειας.

Παρόλα αυτά ο Άδωνις εμφανώς εκτός ορίων γύρισε προς τον Ζαχαριάδη και συνέχισε το παραλήρημά του λέγοντας “Ο Σκλαβενίτης είναι ληστής; Μπορείτε να πείτε τα ονόματα. Ξέρετε γιατί δεν τα λέτε, γιατί είστε ψεύτες κι απατεώνες. Δεν τολμάτε”. Με τον Κώστα Ζαχαριάδη να του ζητά να ηρεμήσει λέγοντας του «Μην φωνάζεις στο πρόσωπό μου».

Ο Γιώργος Παπαδάκης με ένα σφύριγμα έβαλε τέλος στη διαμάχη, η οποία, πάντως, φάνηκε να συνεχίζεται…

Ο εκνευρισμός τους για την αποτυχία τους σε όλα τα μέτωπα πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί.

Κρίμα και τα λεφτά που έχουν σκάσει στα ΜΜΕ για το… επικοινωνιακό φτιασίδωμά τους.

Και για να φτάνουν πλέον ακόμα και αυτοί οι… άλλοτε “φίλοι” τους να τους ξεμπροστιάζουν, χωρίς να έχουν καμία απολύτως διάθεση για την υποστήριξή τους, φαντάζεστε πόσο δύσκολα έχουν γίνει τα πράγματα.

Εκτός και αν και ο κύριος Παπαδάκης έγινε Συριζαίος και δεν το ξέρουμε ακόμα…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon