cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Ο Πέτσας πάντως προσαρμόστηκε

Προσαρμόστηκε ο Πέτσας, μετά τον σάλο για το «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει», ζητώντας συγνώμη για να μην χάσει και την υπουργική μισθουλάρα. Τι, όχι;

Ο Πέτσας πάντως προσαρμόστηκε

Μια μέρα μετά την δήλωσή του ότι η φράση του «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει» ήταν μια «ατυχής στιγμή» που όμως «η αποσπασματική προβολή της φράσης διαστρεβλώνει την αλήθεια», ο Στέλιος Πέτσας υποχρεώθηκε σήμερα, μετά τον σάλο, να ζητήσει συγγνώμη. Και μάλιστα όχι μόνο προς τους πολίτες αλλά και προς τα κυβερνητικά στελέχη…

Η δήλωση του αναλυτικά

«Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένοιωσαν προσβεβλημένοι», λέει αρχικά στο βίντεο μεταμέλειας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και συνεχίζει:

«Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως κι από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα αντί να προβάλλουν την επιτυχημένη παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για τη στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε κι αυτή την κρίση ενωμένοι».

Και η σχετική ανάρτηση που ανέβαζε στο twitter…

«Η σημερινή δήλωση Πέτσα φανερώνει ότι χθες έλεγε ψέματα όταν μιλούσε για διαστρέβλωση. Μπροστά στο κύμα αγανάκτησης αναγκάστηκε σήμερα να τα μαζέψει. Η ουσία όμως μένει. Το επίσημο δόγμα Μητσοτάκη για τον χειμώνα είναι “όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει”», απαντά σχετικά ο Νάσος Ηλιόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon