cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Οι “αχάριστοι” κατηγορούν το «καλάθι του νοικοκυριού»

Το «καλάθι του νοικοκυριού» έφερε εκρηκτικές αυξήσεις και μειώσεις της ποσότητας στις συσκευασίες, αλλά ποιος ασχολείται μωρέ τώρα με τέτοιους λαϊκισμούς, ε;

Οι “αχάριστοι” κατηγορούν το «καλάθι του νοικοκυριού»

Εκρηκτική αύξηση στις τιμές των προϊόντων που μπήκαν στο «καλάθι του νοικοκυριού» κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – ΓΣΕΕ, Απόστολος Ραυτόπουλος, μιλώντας στο Kontra24 και την Αναστασία Γιάμαλη.

Κατά το 2022 στα τρόφιμα πρώτης ανάγκης, εκτός από την αύξηση της τιμής, έχει γίνει και μείωση της ποσότητας στις συσκευασίες, ακόμα και στις βρεφικές τροφές, αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – ΓΣΕΕ.

Μάλιστα, ο Αποστολος Ραυτόπουλος έχει ανακοινώσει ότι η Ένωση θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα των βιομηχανιών που αύξησαν τις τιμές και μείωσαν τις ποσότητες.

Δείτε και το σχετικό βίντεο από το Kontra24

Ωραία… και τώρα λοιπόν που διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά την κοροϊδία, τι μπορούμε να κάνουμε; Εκεί είναι το… “μυστικό” και αυτή είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Έχουν να μας προτείνουν κάτι οι διάφοροι συνδικαλιστές;

Αν όχι… sorry που θα το πω… αλλά “λαϊκίζουν” απλά για τους δικούς τους λόγους που πολύ απλά δεν ενδιαφέρουν τους πολίτες. Και αυτοί γενικά όλο και κάποια καλή θεσούλα θα βρουν σε κάποιο… “αγωνιστικό” ψηφοδέλτιο, ενώ εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και πάλι να δούμε πως θα βγάλουμε τον μήνα.

Εντάξει, και εμείς πάντως τα γράφουμε μήνες τώρα για την ακρίβεια και τα διάφορα κόλπα των σούπερ μάρκετ. Shrinkflation λέγεται btw το “κόλπο” με την μείωση της ποσότητας στις συσκευασίες των προϊόντων. Και εμείς λοιπόν τα γράφουμε όχι με σκοπό να λαϊκίσουμε, εξάλλου δεν είναι και δική μας δουλειά να βρούμε λύσεις ή να προτείνουμε λύσεις.

Δική μας δουλειά είναι απλά να… ενημερώσουμε για πράγματα που άλλοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ δεν μιλάνε, επίσης για τους δικούς τους λόγους, και αν τα καταφέρουμε να σας “ξυπνήσουμε” λίγο για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω.

Μα δείτε τι έγινε και στην Γαλλία παιδιά. Τόλμησαν να τους πάνε το όριο της συνταξιοδότησης από τα 62 στα 64 και βγήκε όλο το σύμπαν στους δρόμους. Εδώ, αλήθεια, θυμάστε τι έγινε όταν μας πήγαν την σύνταξη στα 67;

Εσείς δεν αναρωτιέστε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, δεν σας απασχολούν, αισθάνεστε εντάξει ή μόνο εμείς είμαστε οι παράξενοι και ιδεοληπτικοί;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon