cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Οι… Koulikans ετοιμάζονται για πραξικόπημα!!!

Και λέει βλέποντας τον Τράμπ στις ΗΠΑ και τον Μπολσονάρο στην Βραζιλία, οι Koulikans αποφασίζουν να κάνουν το ίδιο και στην Ελλάδα (να προσπαθήσουν να καταλάβουν δημόσια κτίρια) σε περίπτωση ήττας στις εκλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Οι… Koulikans ετοιμάζονται για πραξικόπημα!!!

Όλα ξεκινάνε από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ βγει λίγο μπροστά στα αποτελέσματα και το ΚΚΕ ξεκολλήσει από το… 5%!!!

Ο θηλυκός Alex jones (Άννα Μαρία Λογοθέτη) κατακλύζει το τουίτερ και το τικ τοκ με βιντεάκια ότι οι ΖΑΙΟΙ έκαναν νοθεία. Άλλοι ένδοξοι διανοητές του νεοφιλελεύθερου χώρου όπως ο Μπρούσκος, πιάνουν το νήμα και μιλάνε για “κομμουνιστικό εκλογικό πραξικόπημα” (ναι δεν βγάζει νόημα αλλά μιλάμε για Έλληνες τραμπολσονάριους).

Η Μιχαέλα Τρόμπα ουρλιάζει κρατώντας την καραμπίνα από την σκοποβολή ότι πρέπει να υπάρξει βίαιη απάντηση. Ο Πορτοσάλτε από τις τουαλέτες του ΣΚΑΙ καλεί τον Στρατηγό Φλωρό να επέμβει. Στο twitter κυκλοφορεί χασταγκ #kokkini_xounta και οι φιλελέδες οργανώνονται για να καταλάβουν δημόσια κτίρια.

Στην προσπάθεια τους να καταλάβουν την Βουλή, προσπαθούν να αρπάξουν το όπλο από τον εύζωνα. Βυσματίας καραβανάς πανικοβλημένος ενημερώνει ότι δέχονται επίθεση, πρίν πέσει από μπαταρία γιατί όλο το βράδυ έβλεπε τικ τοκ.

Στο ΓΕΕΘΑ αναρωτιούνται ποιος μπορεί να επιτίθεται, ο Φλωρός λέει ότι είναι ο προαιώνιος εχθρός.

-Οι Τούρκοι στρατηγέ;
-Οι αναρχοκομμουνιστές.

Παίρνει τηλέφωνο τους Αμερικανούς και τους ζητάει να του δώσουν το σχέδιο Περικλής. Ο ακόλουθος της CIA νομίζει ότι του κάνουν πλάκα και τους βρίζει. Παίρνουν τηλέφωνο τον Μουμτζή ο οποίος τους λέει να κατεβάσουν τα τανκς.

Ομάδα φιλελευτέρων με τον Μπρούσκο, πάνε να καταλάβουν το Μαξίμου. Δεν μπορούν να μπούν καθότι δεν έχει πόμολα και όλα είναι σκοτεινά μέσα. Σπάνε την πόρτα και μέσα στο σκοτάδι (δεν έχει πληρώσει το ρεύμα ο Μητσοτάκης), ο Μπρούσκος δέχεται άγριο δάγκωμα από τον Πίνατ ο οποίος έχει δημιουργήσει μια όρεξη για φιλελέδικη σάρκα μετά το δάγκωμα του στον Σκέρτσο.

Πανικός επικρατεί στις τάξεις των φιλελευτέρων καθώς δέχονται επίθεση από “κομμουνιστικά σκυλιά“. Στο πνεύμα των Χόαξ που επικρατεί, γίνεται λόγος για οπλισμένους κομμουνιστές που πυροβολούν στο ψαχνό. Επικρατεί πανδαιμόνιο, φωτιά ανάβει στο Μαξίμου όπως ο Μαυρίδης προσπαθεί με αναπτήρα να τζουρνέψει ότι έχει μείνει εκεί.

Τα άρματα καθυστερούν στην Εθνική οδό γιατί δεν μπορούν να περάσουν από τα διόδια αφού δεν ξέρει ο Μπόμπολας πως πρέπει να τα χρεώσει. Όταν τελικά ξεμπλοκάρουν, ξαναμπλοκάρουν όταν ο Τζήμερος προσπαθεί να αρπάξει άρμα “για να τους δείξει πως γίνονται τα πραξικοπήματα”. Στους ασυρμάτους ακούγεται ότι οι κομμουνιστές έχουν και τανκς.

Οι φιλελέδες καταλαμβάνουν την Βουλή και ο μόνος μέσα είναι ο Γιάννης Λοβέρδος που έχει ξεμείνει προσπαθώντας να περάσει ως “βουλευτικά έξοδα” την συνδρομή στο Brazzers. Απο τον θόρυβο πανικοβάλλεται και πέφτει από το παράθυρο πάνω στον Τσουκαλαδάκη.

Ο Πορτοσάλτε έχει ήδη φύγει από το ΣΚΑΙ και στέλνει βίντεο από το αεροδρόμιο ότι “Οι κομμουνιστές έχουν την εξουσία”.

Το βίντεο γίνεται viral, οι φιλελεύτεροι παθαίνουν αμόκ. Αρχίζουν και σπάνε όλα τα καταστήματα στην Ερμού ώστε να αρπάξουν ότι προλαβαίνουν. Ο τραυματισμένος Μπρούσκος πλακώνεται με τον Ποτσέπη για δυο κουτιά πρωτεΐνες, η Λατινοπούλου δηλητηριάζεται όταν καταπλακώνεται από δυο κουτιά μπότοξ. Το συκώτι του Ψαριανού εκρήγνυται μετά από αλλοτρίωση κάβας.

Στην ΓΑΔΑ επίσης επικρατεί πανικός. Ο Μπαλάσκας μεταμφιέζεται σε ντελιβερά για να γλιτώσει μόνο και μόνο για να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητό του ο Μπακογιάννης μαζί με την Ντορα. Η Κεραμέως μεταμφιέζεται σε παπά για να αποδράσει στο Άγιο Όρος, οι Πλεύρηδες προσπαθούν να φύγουν ντυμένοι αναρχικοί μόνο για να δεχθούν πυρά από αλαφιασμένους μπάτσους. Πυροβολούνται στο κεφάλι άρα γλιτώνουν σοβαρό τραυματισμό. Ο Θεοδωρικάκος με σηκωμένα τα χέρια πηγαίνει στον Περισσό τραγουδώντας την Διεθνή και λέει ότι παραδίνεται και ότι τόσα χρόνια προσπαθούσε να ρίξει το σύστημα από μέσα.

Μιας και μιλάμε για σύστημα, προσπαθώντας να κάνει format στον υπολογιστή του, ο Πιερρακάκης ρίχνει το ίντερνετ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η πτώση του Ίντερνετ δημιουργεί πανζουρλισμό στο αεροδρόμιο όπου χιλιάδες Koulikans προσπαθούν να διαφύγουν. Ο στρατηγός Φλωρός έχει επιτάξει C-130 και ζητά πολιτικό άσυλο στον Ερντογάν. Στο αεροπλάνο που μεταφέρει την ΠτΔ πέφτει ξύλο όταν προσπαθούν να επιβιβαστούν όλοι όσοι έφαγαν λεφτά επί ΝΔ. Το αεροπλάνο συγκρούεται με τον Πύργο Ελέγχου μετά από αποτυχημένες προσπάθειες πλοήγησης του από τον Άδωνι και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Την επόμενη μέρα και ενώ η καταμέτρηση των ψήφων έχει σταματήσει, ο Μητσοτάκης κάνει διάγγελμα νίκης από το Μαξίμου ενώ από πίσω ακούγεται πλανόδιος πωλητής στην Μονμάρτη. Το διάγγελμα λόγω της πτώσης του ίντερνετ δεν φτάνει ποτέ στην Ελλάδα.

Οι Αμερικανοί πιστεύοντας ότι όντως οι κομμουνιστές πήραν την εξουσία, στέλνουν αντιπροσωπεία στον Περρισσό για να τον συγχαρούν. Βλέποντας απέξω τον Θεοδωρικάκο ανεβασμένο στα κάγκελα και από κάτω τον Παφίλη να του φωνάζει “κατέβα κάτω ρε κατέβα”, τρομοκρατούνται και αναγνωρίζουν τον αγουροξυπνημένο Κουτσούμπα ως ΠΘ.

Πίσω στην Κομμουνδούρου, ο Τσίπρας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ενώ προσπαθεί με πυροσβεστήρα να σβήσει την φωτιά που έβαλε στα βιβλία του ο Μαραντζίδης

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon