cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Οι νέοι μπαίνουν μπροστά στον αγώνα για την ανατροπή

Οι νέοι, ως οι πλέον αδικημένοι, αλλά και κυνηγημένοι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, πρωτοστατούμε στον αγώνα της κοινωνίας για την ανατροπή της πιο αυταρχικής, επικίνδυνης και σκοτεινής κυβέρνησης από τη μεταπολίτευση, που γνώρισε ο τόπος…

Οι νέοι μπαίνουν μπροστά στον αγώνα για την ανατροπή

Παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου Ηρακλείου, στα οποία παρουσιάστηκε και το ψηφοδέλτιο Νίκης του Νομού Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

✍️ η Φαίδρα Καρούτσου, δικηγόρος – φιλόλογος και πολιτεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στον νομό Ηρακλείου

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πέτρος Κόκκαλης, ενώ την παρουσίαση των υποψηφίων έκανε ο συντονιστής της Ν.Ε. Ηρακλείου Δημήτρης Κλαράκης.

Οι νέοι, ως οι πλέον αδικημένοι, αλλά και κυνηγημένοι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, πρωτοστατούμε στον αγώνα της κοινωνίας για την ανατροπή της πιο αυταρχικής, επικίνδυνης και σκοτεινής κυβέρνησης από τη μεταπολίτευση, που γνώρισε ο τόπος.

Στεκόμαστε με ευθύνη μπροστά σε αυτή την ιστορική για τον τόπο στιγμή και ως ζωτικό μέρος του ΣΥμβολαίου της πολιτικής Αλλαγής #πάμε_κάλπη και ψηφίζουμε αριστερά και προοδευτικά.

Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη παντού, και ένα ελπιδοφόρο για εμάς μέλλον.

Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε σε αυτή την γιορτή της Δημοκρατίας, να σκεφτείτε τους συνανθρώπους, τα παιδιά σας τους γονείς σας και να συμβάλλουμε όλοι μαζί για την Πολιτική Αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

#πάμε_κάλπη και ψηφίζουμε αριστερά και προοδευτικά

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon