cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Ποιος την έχασε την ντροπή για να την βρει ο Καραγκούνης;

Οργή προκαλεί ο βουλευτής της ΝΔ, μέλος της εξεταστικής επιτροπής, που έπαιζε με το κινητό του όση ώρα η κ. Καρυστιανού έδινε την συγκλονιστική κατάθεσή της για την τραγωδία των Τεμπών

Ποιος την έχασε την ντροπή για να την βρει ο Καραγκούνης;

Μιλώντας στο FOCUS FM 103.6, η κα Καρυστιανού μίλησε για αυτό το γεγονός, λέγοντας πως ήθελε να διακόψει την κατάθεσή της για να τον ρωτήσει τι είναι αυτό που παρακολουθεί με τόσο ενδιαφέρον, αλλά δεν το έκανε για να μην διακόψει τον ειρμό της.

Αν και η κα Καρυστιανού δεν κατονομάζει τον βουλευτή, στα social media κυκλοφορεί το όνομα του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη, καθώς φωτογραφίες τον εμφανίζουν να κοιτάζει το κινητό του. Ωστόσο δεν είναι σαφές πότε είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες κι αν είναι όντως από την κατάθεση της κας Καρυστιανιανού.

Μαρία Καρυστιανού: “ΟΧΙ, σκυμμένο κεφάλι δεν είχε κανείς. Υπήρχε όμως ένας βουλευτής που δυστυχώς δεν γνωρίζω το όνομά του… μου έρχεται να κλάψω γιατί όση ώρα μιλούσα ή έπαιζε με το κινητό του ή έβλεπε βιντεάκια. Το πιστεύετε; Και κάποια στιγμή ήθελα να τον ρωτήσω, τι βίντεο έβλεπε να το δούμε και εμείς, αλλά δεν ήθελα να σταματήσω τον λόγο μου. Αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημα αισθάνθηκα από την ενέργεια αυτού του ανθρώπου…”

Αλήθεια… “κύριε” βουλευτά της ΝΔ δεν ντραπήκατε ούτε μια στιγμή από την περιφρόνηση και την απαξίωση που δείξατε στο πρόσωπο της μάνας που έθαψε το παιδί της, ένα από τα θύματα των κρατικών δολοφονιών στα Τέμπη;

Όπως και να έχει είναι άκρως εξοργιστικό το γεγονός ότι – όπως καταγγέλλει η ίδια η κ. Καρυστιανού – κανένα μέλος της πλειοψηφίας δεν μπήκε στον κόπο να θέσει ούτε ένα ερώτημα, αλλά και το ότι κάποιος – όχι τυχαίος αλλά μέλος μιας επιτροπής που διερευνά την αλήθειαεπέλεξε να περάσει πιο ευχάριστα την ώρα του από να κάθεται να ακούει μια χαροκαμένη μάνα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon