cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Ράνια ως εκεί! Κι άλλες “Αλεξικές” παθογένειες

Η επεξήγηση που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας για την επιλογή της Ράνιας Σβίγκου στη θέση της Γενικής Γραμματέως του κόμματος, μάλλον την απαξιώνει ως στέλεχος και λιγότερο την αναδεικνύει…

Ράνια ως εκεί! Κι άλλες “Αλεξικές” παθογένειες

Κι αυτό γιατί, στην επεξήγηση που έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος, ανέφερε πως θέλει τα στελέχη τα οποία τοποθετούνται σε τέτοιες θέσεις, να μην έχουν βλέψεις για βουλευτικό αξίωμα και να μην στοχεύουν σε Υπουργοποιήσεις, ακόμα κι αν το κόμμα γίνει ξανά κυβέρνηση. Θέλει λέει ο Αλέξης αυτά τα στελέχη να ασχοληθούν αποκλειστικά με το κόμμα.

Δηλαδή, σε απλά λόγια «Ράνια σε αγαπώ, σε εκτιμώ, αλλά μέχρι για Γραμματέα».

Είναι άραγε αυτός τρόπος να εκδηλώσει ένας πρόεδρος κόμματος την υποστήριξη του στις γυναίκες, όταν τοποθετεί από μόνος του «μπαριέρες» ως προς την εξέλιξη τους; Τα 70 λευκά έδειξαν πως ο σκεπτικισμός είναι έντονος.

Η άποψη επίσης πως οι 172.000 ψηφοφόροι δεν ανήκουν σε κανέναν Πολάκη και σε κανένα στέλεχος του κόμματος, αλλά αντιπροσωπεύουν την επιρροή Τσίπρα μέσα στο κόμμα,  δείχνουν πως μάλλον μετά από δεκαπέντε χρόνια προεδρίας, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται κάποια σημάδια … Λουδοβικισμού.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon