cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Σε δεινή θέση ο Γιάννης με ένα “νι”

Δεν το λες πως βρίσκεται και στα καλύτερα του το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη, το ΜέΡΑ25, που χάνει τον ένα μετά τον άλλο τους βουλευτές του…

Σε δεινή θέση ο Γιάννης με ένα “νι”

Πρόσφατα μάλιστα, η αποχώρηση της Φωτεινής Μπακαδήμα, ήρθε να προστεθεί σε μια … τριπλέτα αποχωρήσεων που αφήνουν το κόμμα με μόλις 6 βουλευτές. Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τον Ιούλιο είχε αποχωρήσει η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου που συμπορεύεται πλέον με το ΠΑΣΟΚ και το Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ τον Μάρτιο αποχώρησε και η βουλευτής Α’ Αθηνών Αγγελική Αδαμοπούλου με καταγγελίες μάλιστα, για αυταρχισμό στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης πλέον έχει χάσει τρεις γυναίκες από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, η οποία και θα πάψει να υφίσταται εφόσον υλοποιηθούν δύο ακόμα αποχωρήσεις βουλευτών.

Το ζήτημα όμως δεν έχει να κάνει τόσο με την συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει, αλλά με το τι θα πράξει η παράταξη στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Κι όπως φαίνεται από τις δυσμένειες που αντιμετωπίζει το κόμμα, η κατάρτιση εθνικών ψηφοδελτίων θα είναι σαφώς σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες.

Εκτός κι αν βρεθούν πολλές … πρόθυμες εφεδρείες για τον Γιάννη Βαρουφάκη, τόσο στις 59 εκλογικές περιφέρειες, όσο και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, που φαντάζει μάλλον άπιαστο όνειρο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon