cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Στην κάλπη με μάσκες

Μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχουμε ξανά ξεπεράσει τα 30.000 καθημερινά κρούσματα αλλά θα κάνουμε τα κορόιδα σαν να μην τρέχει τίποτα, πρώτον για να φύγουν οι τουρίστες και δεύτερον για να μη χαλάσει το κλίμα το εκλογικό…

Στην κάλπη με μάσκες

Επειδή οι αίθουσες που θα στηθούν τα εκλογικά τμήματα είναι κλειστοί χώροι και επειδή μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχουμε ξαναξεπεράσει τα 30.000 καθημερινά κρούσματα ας το έχουμε από τώρα κατά νου πως οι εκλογές θα γίνουν με μάσκες.

Έτσι, για να μην μας έρθει απότομο το λέω καθώς ήδη ο υπουργός Υγείας προανήγγειλε νέα μέτρα, «αν χρειαστούν» και «αν πιεστεί το σύστημα Υγείας» κτλ.

Καταλάβατε φαντάζομαι…

Αυτό είναι κάπως σαν  αυτοεκλπηρούμενη προφητεία. Με τη χώρα ορθάνοιχτη (ελέω τουρισμού) και με τα μέτρα να έχουν πάει περίπατο (πάλι ελέω τουρισμού) υπάρχει καμία πιθανότητα να μην χρειαστούν νέα μέτρα τον Σεπτέμβρη;

Και για μέτρα δεν εννοώ τη μάσκα, αυτό μάλλον είναι το λιγότερο. Μέχρι και λοκντάουν φθινοπωρινό μη σας πω αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα.

Να μου το θυμηθείτε πως αυτό θα παίξει ρόλο και στον ορισμό των εκλογών. Επειδή ο Μητσοτάκης δεν θα ήθελε βαρύ κλίμα και κατήφεια μάλλον θα προσπαθήσει να προλάβει την ανακοίνωση νέων μέτρων, τουλάχιστον για την πρώτη Κυριακή.

Άρα μέχρι τις κάλπες θα κάνουμε τα κορόιδα σαν να μην τρέχει τίποτα, πρώτον για να φύγουν οι τουρίστες και δεύτερον για να μη χαλάσει το κλίμα.

Και όσοι την πατήσουν ε, τι να κάνουμε, μάλλον δεν θα προλάβουν να ψηφίσουν…  

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon