cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Συνεχίζει να σκανδαλίζει με τις αποφάσεις της η Υπουργός

Λίγο πριν τις εκλογές ανανέωσε την θητεία των… “πρόθυμων” μελών του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου ώστε ακόμα κι αν εκείνη δεν επιλεγεί ως υπουργός, να μπορεί να κάνει το δικό της…

Συνεχίζει να σκανδαλίζει με τις αποφάσεις της η Υπουργός

Σίγουρα θα περάσει στην ιστορία ως η υπουργός Πολιτισμού που όχι μόνο δε σεβάστηκε τον πολιτισμό αυτής της χώρας αλλά του κατάφερε τέτοια πλήγματα που θα χουν να διηγούνται και οι επόμενες γενιές.

Και σαν να μην έφθαναν όλα τα δεινά που γνώρισε ο πολιτισμός επί των ημερών της, μετατρέποντας μεγάλα μουσεία σε μαγαζάκια ιδιωτικών συμφερόντων, τσιμεντώνοντας την Ακρόπολη κι άλλα πολλά, προχώρησε τώρα σε μια ακόμα προβληματική και με πολλά ερωτηματικά ενέργεια.

Ανανέωσε λίγο πριν τις εκλογές τη θητεία του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, που έληγε στις 21 Μαΐου.

Προφανώς έχει μείνει ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες που της προσέφεραν τα μέλη του, λέγοντας σε όλες τις προσταγές της ναι, και θέλησε να συνεχίσει με την ίδια σύνθεση για άλλα τρία χρόνια, ώστε ακόμα κι αν εκείνη δεν επιλεγεί ως υπουργός, να μπορεί να κάνει το δικό της.

Εξάλλου φρόντισε μέλη του ΚΑΣ να τα διορίσει στα ΔΣ μεγάλων μουσείων για να χουν να της χρωστάνε.

Κανονικά θα έπρεπε η ανανέωση, με αλλαγή ίσως μελών του ΚΑΣ, να γίνει από την επόμενη υπηρεσιακή ή μη Κυβέρνηση, όμως η κ. Μενδώνη έσπευσε να προλάβει τις εξελίξεις κι είναι εμφανής ο λόγος…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon