cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Τα παραλειπόμενα της εκδήλωσης Καλοκαιρινού

Μικροί και μεγάλοι, γυναίκες και άνδρες, όλοι ήθελαν μια φωτογραφία με το «αυριανό δήμαρχο» όπως του έλεγαν. Κι ο Καλοκαιρινός δεν χάλασε σε κανέναν το χατίρι…

Τα παραλειπόμενα της εκδήλωσης Καλοκαιρινού

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρο της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού διαβάσατε σε άλλο θέμα, εδώ θα σας μεταφέρουμε παραλειπόμενα από την επιτυχημένη εκδήλωση.

Ένα από τα οποία ήταν οι ευχές του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγενίου προς τον Αλέξη Καλοκαιρινό και τα εκατέρωθεν καλά λόγια που αντάλλαξαν μεταξύ τους.

Όπως και η παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, των Αντιπεριφερειαρχών Νίκου Συριγωνάκη, Γιώργου Πιτσούλη και Νίκου Σκουλά, αλλά και του ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητού καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής, Βασίλη Σκουλά.

Δείγμα της εκτίμησης και της αγάπης που έχει ο κόσμος προς τον Αλέξη Καλοκαιρινό, ήταν και οι αμέτρητες selfie που ζητήθηκαν από τον ίδιο, τόσο πριν όσο και μετά την ομιλία του.

Μικροί και μεγάλοι, γυναίκες και άνδρες, όλοι ήθελαν μια φωτογραφία με το «αυριανό δήμαρχο» όπως του έλεγαν. Κι ο Καλοκαιρινός δεν χάλασε σε κανέναν το χατίρι.

Εντυπωσιακά εξαιρετικό όμως ήταν το κλίμα και μεταξύ των υποψηφίων, όπου τα κεράσματα μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν. Καμία σχέση δηλαδή με ό,τι γίνεται στην παράταξη Καραμαλάκη.

Ένα ακόμη στοιχείο που άρεσε στον κόσμο, ήταν και οι μεγάλες πάνινες σημαίες με το σήμα του «Δικαίωμα στην Πόλη». Σημαίες που κυμάτιζαν στην πλατεία Ελευθερίας, δίνοντας άλλο τόνο στην ομιλία κι άλλο κλίμα στο χώρο.

Σε γενικές γραμμές, αυτή η εκδήλωση έδωσε πράγματι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα νίκης. Η αίσθηση που επικρατούσε χωρίς καμία δόση έπαρσης, ήταν η σιγουριά του νικητή.

Που είναι προετοιμασμένος με τον καλύτερο τρόπο για να «πιάσει δουλειά» για το καλό του δήμου μας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon