cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Τελικά λεφτά υπάρχουν αλλά… μόνο για εξοπλισμούς

Ναι η Ελλάδα που αδυνατεί να αυξήσει τους μισθούς των πολιτών της ώστε να ζουν αξιοπρεπώς και να μην ζητιανεύουν επιδόματα έχει 9 δις για πολεμικά αεροσκάφη…

Τελικά λεφτά υπάρχουν αλλά… μόνο για εξοπλισμούς

Έχουν κάθε λόγο να μας αγαπούν οι Αμερικανοί αφού ο Πρωθυπουργός μας εκτός από υπάκουος σε ότι η αμερικανική κυβέρνηση ζητήσει τους προσφέρει αφειδώς πολύ χρήμα αντί να μας προσφέρουν εκείνοι ως υπερδύναμη.

Έτσι, τώρα που επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά πως λεφτά υπάρχουν, θα τους δώσουμε 9 δις ευρώ για να αγοράσουμε μαχητικά F-35.

Ναι η Ελλάδα που αδυνατεί να αυξήσει τους μισθούς των πολιτών της ώστε να ζουν αξιοπρεπώς και να μην ζητιανεύουν επιδόματα έχει 9 δις για πολεμικά αεροσκάφη.

Η Ελλάδα της ακρίβειας που δε μειώνει το ΦΠΑ για να πέσουν οι τιμές στα πανάκριβα καύσιμα και παίρνει μέτρα της πλάκας για τα τρόφιμα και τα άλλα αγαθά που χρειάζονται τα νοικοκυριά έχει 9 δις για πολεμικά αεροσκάφη.

Και βέβαια δεν είναι μόνο αυτά τα ποσά που με ευκολία βρήκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να αγοράσει πολεμικό εξοπλισμό αλλά και όσα προηγήθηκαν, δηλαδή άλλα 5 δις στους Γάλλους για να αγοράσουμε φρεγάτες Belh@rra.

Τους φροντίζει η χώρα μας τους συμμάχους της κι εκείνοι το ανταποδίδουν καθώς εκτός από τα F-35 που θα δώσουν σ’ εμάς θα δώσουν και F-16 στην Τουρκία.

Και θα τα δώσουν χωρίς καμία εγγύηση πως δεν θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον της χώρας μας ή της Κύπρου.

Αυτό λέγεται επιτυχία στην εξωτερική μας πολιτική, κατά το δόγμα Μητσοτάκη, και σε λίγο θα μας πουν πως πρέπει να καμαρώνουμε κιόλας γι αυτό που συμβαίνει.

Και μην ξεχνάμε πως το δόγμα Μητσοτάκη πέρα από την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, του δικού μας χρήματος, για αγορά εξοπλισμών περιλαμβάνει και το αποφασίζουμε και διατάσσουμε.

Έτσι γίνεται με τους εξοπλισμούς, κλείνουν τις πολυδάπανες συμφωνίες και τα υπόλοιπα κόμματα και ο ελληνικός λαός μαθαίνει γι αυτές από τον Τύπο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon