cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Τώρα εξηγείται η τόση “αγάπη”

Κόντεψαν να μας πείσουν τα αθηναϊκά ΜΜΕ στις μεταδόσεις τους χθες βράδυ πως οι ΗΠΑ αγαπούν την πτωχή πλην τίμια Ελλάδα για τη σταθερότητα θέσεων και αρχών που επιδεικνύει…

Τώρα εξηγείται η τόση “αγάπη”

Και μετά μάθαμε πως ο Πρωθυπουργός μας πήγε εκεί και ζήτησε από το Μπάιντεν να αγοράσουμε, λέει, μια ολόκληρη μοίρα προηγμένων μαχητικών 5ης γενεάς F-35 και καταλάβαμε γιατί όλη αυτή η «αγάπη».

Καλά καλά δεν έχουν ενσωματωθεί στην Πολεμική μας αεροπορία τα περίφημα Rafale και ετοιμαζόμαστε για άλλη μια πανάκριβη και αχρείαστη ίσως αγορά, την ώρα που μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού ζει με επιδόματα και ζητιανεύουμε στην Ευρώπη για να κάνουμε κοινωνική πολιτική, λόγω ενεργειακής κρίσης.

Θα σκεφτείτε έλα μωρέ και τι είναι τα περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια κόστος αγοράς ανά F-35 και τα 15.000 δολάρια την ώρα που είναι το κόστος πτήσης του…τίποτα δεν είναι μπροστά στις αμερικανικές φιλοφρονήσεις, την ώρα της αγοράς, γιατί όταν προκύπτουν τα ζητήματα με την Τουρκία οι ΗΠΑ κάνουν το κορόιδο και μας λένε βρείτε τα μοναχοί σας.

Α και μην ξεχάσουμε πως οι Αμερικανοί έχουν κι άλλο λόγο να μας αγαπούν πολύ αφού απ αυτούς θα αγοράζουμε πλέον και πανάκριβο φυσικό αέριο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon