cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Χ. Μαμουλάκης: Ο Κ. Μητσοτάκης δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της χώρας

Ο βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA για τις υποκλοπές, την ακρίβεια ενώ αναφέρθηκε στις πολιτικές που μεγαλώνουν τις ανισότητες στην ελληνική κοινωνία…

Χ. Μαμουλάκης: Ο Κ. Μητσοτάκης δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της χώρας

Στην τοξικότητα στην πολιτική σκηνή, η οποία φέρει την υπογραφή Μητσοτάκη, αναφέρθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «KONTRA» με τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.

Ο κ. Μαμουλάκης μίλησε για τις υποκλοπές που επανήλθαν στην επικαιρότητα, τονίζοντας ότι φέρουν την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη, διερωτώμενος εάν παρακολουθούσε η ΕΥΠ τον αρχηγό του στρατεύματος.

 «Εάν παρακολουθούταν ο αρχηγός του στρατού, για ποιον λόγο; Ζητούνται απαντήσεις. Άμεσα», σημείωσε ο βουλευτής.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον πληθωρισμό ο οποίος έχει φτάσει στο 9,6% σε επίπεδο έτους 2022, χαρακτηρίζοντάς τον «πληθωρισμό του κ. Μητσοτάκη».

Επίσης αναφέρθηκε στην υπερδιπλάσια ακρίβεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ έκανε λόγο για πολιτικές που μεγαλώνουν τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες.

«Ο φτωχός γίνεται φτωχότερος κι ο πλούσιος πλουσιότερος. Η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγή σελίδας και μια προοδευτική διακυβέρνηση με επίκεντρο τον πολίτη», υπογράμμισε ο κ. Μαμουλάκης.

Τέλος ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει καταθέσει δέσμη ρεαλιστικών και άμεσα υλοποιήσιμων προτάσεων εδώ και μήνες, σημειώνοντας ότι αυτά τα μέτρα θα μπορούσαν να «τιθασεύσουν» τον πληθωρισμό.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon