cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 21.05 2024

Χαράς στο κουράγιο του νέου δημάρχου

Επανερχόμαστε στο θέμα του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου καθώς τα όσα έχουν συμβεί εκεί με τον πρώην δήμαρχο έχουν αρκετό ενδιαφέρον…

Χαράς στο κουράγιο του νέου δημάρχου

Σας είχαμε ενημερώσει πως όταν πήγε η νέα Δημοτική Αρχή να κόψει στο Δημαρχείο την πίτα της, με την έλευση του νέου έτους, βρήκε το κτίριο κλειδωμένο και τους υπαλλήλους άφαντους.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό καθώς όπως μάθαμε ο πρώην δήμαρχος δεν συναντήθηκε ποτέ με το νεοεκλεγμένο για να τον ενημερώσει, όπως συμβαίνει πάντα στους δήμους, για το τι εκκρεμότητες υπάρχουν και τι αφήνει πίσω του.

Μάλιστα σε ένα ραντεβού που κλείστηκε για να υπάρξει ενημέρωση ο πρώην δήμαρχος έστησε το νυν για ώρες και ποτέ δεν εμφανίστηκε.

Κι όχι μόνο αυτό καθώς δεν άφησε στο γραφείο του τους φακέλους που έπρεπε να παραλάβει ο επόμενος ενώ ήταν κλειδωμένοι με κωδικούς οι υπολογιστές και δεν μπορούσαν τις πρώτες ώρες να εκτελεστούν στο Δήμο ούτε οι βασικές εργασίες.

Το ότι είχε δώσει άδεια στο προσωπικό και για τις πρώτες μέρες του 2024, που πλέον δεν είχε θέση στο Δήμο Οροπεδίου αφού θα αναλάμβανε άλλος, το αφήνουμε ασχολίαστο.

Εντάξει είπαμε να υπάρχει πικρία για την ήττα αλλά όλα αυτά, κι ακόμα περισσότερα που θα σας μεταφέρουμε σύντομα, μαρτυρούν πως η εικόνα που έδινε ο προηγούμενος δήμαρχος προς τα έξω δεν είχε καμία σχέση με αυτή που τον αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα. Κρίμα!!

Και χαράς στο κουράγιο βέβαια του νέου δημάρχου που βλέποντας όλη αυτή την κατάσταση δε βγήκε προς τα έξω να πει τι αντιμετώπισε… αν και απ’ ότι μαθαίνουμε έχει τόση όρεξη να παρουσιάσει πραγματικό έργο που τις κακές συμπεριφορές τις αφήνει, για την ώρα, στην άκρη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon