cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Οι φθηνότερες πόλεις για το τέλειο ραντεβού

Δεν γνωρίζουμε ποιο μπορεί να είναι το τέλειο ραντεβού, ωστόσο βρήκαμε έρευνα που συγκρίνει 61 διαφορετικές πόλεις σε όλη την Ευρώπη, για να βρει την πιο φθηνή για το τέλειο ραντεβού…

Οι φθηνότερες πόλεις για το τέλειο ραντεβού

Ποιο είναι το τέλειο ραντεβού; Για τον καθένα είναι διαφορετικό, ωστόσο η εταιρία thortfull.com έρχεται να δώσει κάποια standards και να συγκρίνει 61 διαφορετικές πόλεις σε όλη την Ευρώπη, για να βρει την πιο φθηνή.

Στο ιδανικό ραντεβού, κοστολογείται ένα απλό γεύμα για δύο με δύο ποτήρια κρασί, δύο εισιτήρια κινηματογράφου (χωρίς ποπ κόρν ή πατατάκια) και η μέση τιμή για ένα ταξί επιστροφής. Μπορεί να μην είναι το ιδανικό ραντεβού για όλους, είναι όμως αξιοπρεπές, αν εξαιρέσει κανείς το ότι δεν υπάρχει καν νερό ή αναψυκτικό στον κινηματογράφο, που κρίνεται έως απαραίτητο.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν καλά και κακά νέα για την Ελλάδα και για το αν θα την επέλεγαν επίδοξα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν το ραντεβού τους στη χώρα.

Athens by night (Image by Elias Balomenos from Pixabay)

Τα καλά νέα είναι ότι η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα των «φθηνών πόλεων».

Βόλτα στο μαγικό ηλιοβασίλεμα της Θεσσαλονίκης (Image by Konstantinos Tsachouridis from Pixabay)

Τα κακά νέα είναι ότι βρίσκονται οριακά μέσα στη δεκάδα στην όγδοη κι ένατη θέση αντίστοιχα. Πρώτη στη λίστα των φθηνών πόλεων είναι η Κρακοβία της Πολωνίας, δεύτερη η Βουδαπέστη της Ουγγαρίας και τρίτη η Πράγα στην Τσεχία. Στη δεκάδα ακολουθούν Λισαβόνα, Λα Πάλμα, Σεβίλλη, Βαλένθια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Kingston upon Hull από Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon