cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Θέλουν να κόψουν την … παραλία

Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν πως σίγουρα η έναρξη της σειράς της ΕΡΤ «Η Παραλία» μετατίθεται σε μέλλοντα χρόνο, ενώ κάποιοι λένε πως μπορεί να μην βγει καν στην μικρή οθόνη…

Θέλουν να κόψουν την … παραλία

Αυτά τώρα είναι που δεν θέλουμε.

Δεν μας φτάνει δηλαδή που κόβει τόσο πρόωρα τον «Αδύναμο Κρίκο» η ΕΡΤ, που τόσο έχουμε αγαπήσει, αλλά προχωράει και σε άλλες περικοπές.

Έτσι λοιπόν… στο «κόκκινο» φαίνεται να βρίσκεται η σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία» που έχει ήδη ολοκληρώσει τα εξωτερικά της γυρίσματα στα Μάταλα και σε διάφορους άλλους οικισμούς του Δήμου Φαιστού.

Αυτό συμβαίνει διότι η σειρά πραγματοποιείται σε συμπαραγωγή με την ΕΡΤ, η οποία σκέφτεται δύο και τρεις φορές το αν θα πρέπει να δώσει τόσο μεγάλο ποσό για τη σειρά.

Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν πως σίγουρα η έναρξη της σειράς μετατίθεται σε μέλλοντα χρόνο, ενώ κάποιοι ήδη έχουν αρχίσει να εκτιμούν πως η ΕΡΤ επεξεργάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο να κόψει εντελώς τη σειρά, πριν καν βγει στη μικρή οθόνη.

Περιμένουμε απαντήσεις και εξηγήσεις!

Και κυρίως από τον Σταϊκούρα να μας πει για ποιο λόγο έκοψε όλα αυτά τα ποσά από το budget της ΕΡΤ, η οποία είχε αρχίσει πραγματικά να επανακάμπτει με πολύ όμορφες σειρές και πολύ προσεγμένες παραγωγές.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon