cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Χανιά: Τριήμερο δράσεων για τον τουρισμό εμπειριών

Tο τριήμερο από 12 έως 14 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κατεχάκη της παλιάς πόλης των Χανίων και στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, το φεστιβάλ εναλλακτικού τουρισμού, «260k memories»…

Χανιά: Τριήμερο δράσεων για τον τουρισμό εμπειριών

Η ανάδειξη δράσεων, που αφορούν τον τουρισμό εμπειριών, είναι ο στόχος του φεστιβάλ εναλλακτικού τουρισμού «260k memories», που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 12 έως 14 Μαΐου στην πλατεία Κατεχάκη της παλιάς πόλης των Χανίων και στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, με διοργανωτή τον Δήμο Χανίων.

Όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στον χώρο της πλατείας Κατεχάκη θα στηθούν 45 περίπτερα των συμμετεχόντων που θα παρουσιάσουν τις δράσεις και τις προτάσεις τους αναφορικά με τον τουρισμό εμπειριών.

Επίσης, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου θα γίνουν θεματικές συζητήσεις και παρουσιάσεις για τον τουρισμό εμπειρίας.

Κατά την παρουσίαση του προγράμματος του τριημέρου, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Νεκτάριος Ψαρουδάκης ανέφερε: «Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή εναλλακτικού τουρισμού που θα αναδείξει τις δράσεις, που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης που βρίσκεται στα Χανιά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού και του τουρισμού εμπειριών, αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την τουριστική προβολή των Χανίων».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon