cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Από τους τελευταίους στην Ευρώπη η Ελλάδα στην ψηφιακή αναβάθμιση

Πουλάνε σούπερ επιτυχία στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας αλλά τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε στον πάτο της Ευρώπης!!! “Άνθρακας” ο θησαυρός του σουπερ επιτυχημένου υπουργού!!!

Από τους τελευταίους στην Ευρώπη η Ελλάδα στην ψηφιακή αναβάθμιση

Μας τον παρουσιάζουν ως τον σουπερ επιτυχημένο υπουργό, αυτόν που έχει αλλάξει το προφίλ της χώρας μας ψηφιακά, που με ένα πάτημα κουμπιού θα μας βοηθήσει να τα κάνουμε όλα από το σπίτι μας … κι άλλα πολλά.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, έχει κερδίσει σε δημοτικότητα και κάθε αναφορά στο όνομα του γίνεται με σχόλια θριάμβου για τις επιδόσεις του υπουργείου του στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας.

Τώρα πως γίνεται επιτυχία και η Ελλάδα να είναι στον πάτο των χωρών της ΕΕ σε επίπεδο ψηφιακής αναβάθμισης δεν ξέρουμε.

Το σίγουρο είναι πως ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη δεν έχει κάνει ακόμα αρκετά για να οδηγήσει την χώρα μας ψηλά και πολλά απ αυτά που έχει κάνει λειτουργούν με προβλήματα ή είναι τόσο απλά και αυτονόητα που μοιάζουν σαν τα καθρεφτάκια των ιθαγενών.

Η γραφειοκρατία παραμένει το δυνατό χαρτί της Ελλάδας και η ταλαιπωρία των πολιτών σε αυτά όπου έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα είναι τεράστια… αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon