cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Γεντί Κουλέ και…ξερό ψωμί, απο τον Λυσάνδρου

O μεγάλος στόχος της ιδιοκτησίας, δεν είναι να φύγει απο το γήπεδο του ΟΦΗ, αλλά να αναβαθμίσει αυτό που έχει…

Γεντί Κουλέ και…ξερό ψωμί, απο τον Λυσάνδρου

Γεντί Κουλέ και…ξερό ψωμί!

Δεν το είπε ακριβώς έτσι, αλλά αυτό ενοουσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου, στο γεύμα με τους ρεπόρτερ του ΟΦΗ.

Ο επικεφαλής της διοικητικής πυραμίδας της κρητικής ομάδας και δεξί χέρι του ιδιοκτήτη Μιχάλη Μπούση, ανέφερε ότι ο μεγάλος στόχος τηςιδιοκτησίας, δεν είναι να φύγει απο το γήπεδο του ΟΦΗ, αλλά να αναβαθμίσει αυτό που έχει (σε επίπεδο 4, όπως είπε), με ένα σχέδιο αύξησης χωρητικότητας σε 8 χιλιάδες καθήμενους, απο τους 5.800 που έχει σήμερα.’

“Δεν θα φεύγουμε από το Γεντί Κουλέ αν δεν εξαντλήσουμε ταπεριθώρια να γίνει γήπεδο κατηγορίας 4. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δενεξετάζουμε άλλες λύσεις. Θα εξεταστούν άλλες λύσεις, μόνο όταν εξαντλήσουμε όλατα περιθώρια για το Γεντί Κουλέ. Πρώτα κοιτάζεις το σπίτι σου και αν μπορείς νατο φτιάξεις. Έίναι κάτι δύσκολο αλλά όσο πιο πολύ δύσκολο τόσο μας πεισμώνει.Και μισή πιθανότητα να υπάρχει, να γίνει κατηγορίας 4 θα την κυνηγήσουμε”,ανέφερε ο Λυσάνδρου, που έβαλε στο…συρτάρι, προς το «παρών», τα σχέδια γιανέο γήπεδο του ΟΦΗ, σε άλλο χώρο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, ανέφερε για τη φετινή χρονιά, ότι η ομάδα δεν πέτυχε το στόχο της συμμετοχής των πλει-οφ, αλλά τα θετικά είναι περισσότερα απο τα αρνητικά, όπως είπε.

Ακόμη, προανήγγειλε την αποχώρηση του Ολλανδου επιθετικού Καστάνιος, με τον οποίο ο ΟΦΗ έχει έρθει σε συμφωνία λύσης συμβολαίου, ενώ ανέφερε ότ θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις.

Ακόμη, τόνισε ότι στόχος της διοίκησης, είναι η αποκατάσταση της σχέσης της, με τον κόσμο, ενώ υπογράμμισε ότι στα σχέδια είναι και δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon