cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Νωρίς για συμπεράσματα για τον φετινό ΟΦΗ

Με τα πόδια βαριά, από την προπόνηση και ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα ήταν παράδοξο, η εικόνα του ΟΦΗ να ήταν διαφορετική…

Νωρίς για συμπεράσματα για τον φετινό ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θέλει ακόμη δουλειά και αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς κόντρα στην Χέρενφειν, από την οποία ηττήθηκε με 2-0, στην Ολλανδία, έδωσε μόλις το πρώτο φιλικό της σεζόν.

Με τα πόδια βαριά, από την προπόνηση και μια ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα ήταν παράδοξο, η εικόνα του ΟΦΗ να ήταν διαφορετική.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, χρησιμοποίησε δυο ενδεκάδες και “πειραματίστηκε” σε διάφορα σχήματα.

Ξεκίνησε με 3-5-2 το οποίο αποτέλεσε περσινή του επιλογή και στην πορεία του παιχνιδιού, το γύρισε σε 4-2-3-1, που είναι το “αγαπημένο” του, σε προηγούμενες ομάδες, πριν αναλάβει τον ΟΦΗ.

Το δεύτερο, με την πληθώρα επιθετικών που έχει ο ΟΦΗ με Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μοσκέρα, Ντίκο, Λουίς Φελίπε, ίσως ταιριάζει περισσότερο, αλλά αυτό θα το δούμε στην πορεία.

Ο Νταμπράουσκας, απέφυγε να παίξει με δυο κόφτες (Ντιουσέ-Μεγιάδο), έβαλε τον Μπάκιτς σε θέση 8 και χρησιμοποίησε στο 10, Νέιρα και Τοράλ κατά διαστήματα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η τριάδα στην άμυνα ήταν Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μαρινάκης, ενώ χρησιμοποίησε σε όλη τη δεξιά πλευρά τον Γρίβα (και αριστερά τον Τοράρινσον).

Για πρώτο φιλικό, η εικόνα του ΟΦΗ δεν ήταν κακή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο είναι ξεκάθαρο, ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon