cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Ο ΟΦΗ χωρίς νίκη φέτος στην έδρα του!

Ούτε με τη Λαμία (0-0) έσπασε η κατάρα του φετινού ΟΦΗ, ο οποίος δεν έχει κερδίσει φέτος στο Γεντί Κουλέ και παραμένει σε δύσκολη θέση…

Ο ΟΦΗ χωρίς νίκη φέτος στην έδρα του!

Νίκη…αγνοείται για τον ΟΦΗ!

Η κρητική ομάδα, υπο το βλέμμα του νέου της προπονητή, του 45χρονου Λιθουανού Βάλντας Νταμπράουσκας, έμεινε στο “μηδέν” στο Γεντί Κουλέ και συνεχίζει το φετινό της αρνητικό ρεκόρ:

Δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι στο “σπίτι” της, ενώ στα τελευταία 6 ματς δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης (έχει μια σε 9 ματς!).

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τη Λαμία, έφερε και πάλι αποδοκιμασίες απο τις εξέδρες και ο νέος τεχνικός έγινε δέκτης του αρνητικού κλίματος, που επικρατεί στην ομάδα που αναλαμβάνει.

Ο Νταμπράουσκας θα κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρη και θα πέσει αμέσως στα…βαθιά.

Ο Λιθουανός τεχνικός θα χρειαστεί “μαγικό ραβδί” για να αναμορφώσει τον φετινό ΟΦΗ που πηγαίνει απο το κακό το χειρότερο.

Το 0-0 με τη Λαμία, θα μπορούσε να είναι και χειρότερο, αλλά ο ΟΦΗ είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Μανδά, ο οποίος κατέβασε τα ρολά.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε ίσως, να κλέψει τη νίκη αν η μπάλα στο σουτ του Ντούρμισάι στο 72′ κατέληγε στα δίχτυα, αντί στο δοκάρι.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon