cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

ΟΦΗ: Η πρώτη “ζωγραφιά” απο το Νέιρα

Ο Αργεντινός μέσος του ΟΦΗ έβαλε ένα γκολ – ποίημα στην ήττα του ΟΦΗ από την Μπρέντα στο δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία, όπου η άμυνα του ΟΦΗ έμπαζε…

ΟΦΗ: Η πρώτη “ζωγραφιά” απο το Νέιρα

Νέιρα και Τοράλ “ζωγράφισαν” στο φιλικό του ΟΦΗ με την Μπρέντα, αλλά τα παιδαριώδη λάθη της άμυνας, έφεραν την ήττα με 3-2 στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί Ολλανδικού εδάφους (στο πρώτο ηττήθηκε από την Χέρενφέιν με 2-0).

Σε μια επίδειξη υψηλής τεχνικής, ο μαέστρος Νέιρα στο 45′ έκανε το 2-2, με μια φανταστική επινόηση σκάβοντας τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να εξουδετερώσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Ενώ ο Τοράλ, με κλέψιμο της μπάλας, πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν για τον ΟΦΗ, ισοφαρίζοντας στο 3ο λεπτό του αγώνα.

Ο ΟΦΗ είχε δεχθεί γκολ στα 20 δευτερόλεπτα (!), από μια ασυνεννοησία του Μανδά, με τον Καρώ, που γύρισε πίσω τη μπάλα, αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αιφνιδιάστηκε και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα, για το 1-0.

Το ίδιο έργο για τον ΟΦΗ ήταν και το δεύτερο γκολ που δέχτηκε, με τους Μανδά και Γιαννούλη, να μην τελειώνουν την φάση και στη σέντρα που έγινε ο Γκάμπερτ έκανε το 2-1.

Από λάθος συνεννόηση ήρθε και το τρίτο γκολ των Ολλανδών, με τη μπάλα να γυρίζει πίσω προς τον Μανδά και εκείνος να μην προλαβαίνει τον Γκάμπερτ, που έκανε το τελικό 3-2.

Ο ΟΦΗ είχε στο 75′ του αγώνα, δοκάρι με τον Ντίκο, με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, μετά από καλή προσπάθεια του Μπιφουμά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon