cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Οι θρύλοι είναι στο Ηράκλειο…

Σας το γράφαμε, πριν από μέρες και να τους, που έρχονται! Μεγάλες μπασκετικές προσωπικότητες κυκλοφορούν… στο Ηράκλειο αυτές τις ημέρες!!!

Οι θρύλοι είναι στο Ηράκλειο…

Θρύλοι του μπάσκετ, αναμένονται στο Ηράκλειο, σας γράφαμε πριν απο λίγο καιρό, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια της FIBA. Και οι μύθοι έρχονται.

Στο Ηράκλειο, σήμερα ο σπουδαίος Ντόρον Τζάμσι, με μνήμες απο την μεγάλη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 και τα αξέχαστα παιχνίδια με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Ο Τζάμσι υπήρξε ένας απο τα κορυφαία “δυάρια”, του διεθνούς μπασκετικού στερεώματος, μια αναμφίβολα εμβληματική προσωπικότητα!

Στο Ηράκλειο και ο Μπάνε Πρέλεβιτς (ω, Μπάνε, Μπάνε!) παραλληρύσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στις εξέδρες, στα μεγάλα σουτ του Μπάνε που είχε κρύο αίμα!

Στο Ηράκλειο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς απο τον “Δράκο” του Ελληνικού μπάσκετ. Μια Παγκόσμια μπασκετική προσωπικότητα.

Στο Ηράκλειο και ο Μάικ Μπάτιστ του Παναθηναικού, για να περάσουμε στη νεότερη εποχή, αλλά και μεγάλοι Ελληνες παίκτες, που ο καθ’ ένας άφησε το στίγμα του στο Ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο.

Στις 13-15 Μαίου, το Ηράκλειο, θα είναι σε ρυθμούς μπάσκετ, με προσωπικότητες υψηλού επιπέδου στην πόλη μας.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό του Λίντο (13-15 Μαίου), με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά, που θα μπορούν να πάρουν ένα αυτόγραφο και να βγάλουν μια ιστορική selfie με κάποια απο όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon