cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Προανήγγειλε το τέλος του απο τον ΟΦΗ

Χωρίς τον Λουίς Φελίπε, πρέπει να κάνει σχέδια για τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ – Το μέλλον μου, δεν είναι εκεί, είπε…

Προανήγγειλε το τέλος του απο τον ΟΦΗ

Χωρίς τον Λουίς Φελίπε, πρέπει να κάνει σχέδια για τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός με δηλώσεις του, ουσιαστικά ανακοινωσε το τέλος της παρουσίας του στην κρητική ομάδα.

“Δεν μπορώ να πω για τους στόχους μου για τη νέα χρονιά από την στιγμή, που δεν μου έχει μιλήσει ακόμα, η Σπόρτινγκ. Όμως δεν πιστεύω πως το μέλλον μου είναι στον ΟΦΗ. Είμαι σε διακοπές τώρα φροντίζω το γόνατο μου και θα δω στην συνέχεια τι είναι καλύτερο για μένα. Αν δεν είμαι στην Σπόρτινγκ, θα παίξω οπουδήποτε αλλού” ανέφερε ο Λουίς Φελίπε, σε συνέντευξη του, στην Πορτογαλική εφημερίδα Record, δείχνοντας ότι έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του.

“Ο ΟΦΗ θέλει να με κρατήσει, μου το έχουν πει όμως δεν είχα ποτέ αυτήν την ελπίδα γνωρίζοντας πως το club δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου. Δεν το συζητήσαμε καν αυτό το ενδεχόμενο, προφανώς θα επιχειρήσουν νέο δανεισμό αλλά είναι απίθανο το ενδεχόμενο αγοράς από την Σπόρτινγκ” συμπλήρωσε ο Φελίπε, ο οποίος στάθηκε στο σύντομο πέρασμα του, απο τον ΟΦΗ. 

Οπως είπε “ειλικρινά έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Ο ΟΦΗ είναι ένα πολύ οργανωμένο club, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ ωραία και έχω καταπληκτικές αναμνήσεις. Σκόραρα σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια όπως το έκανα και στην Σπόρτινγκ και μπήκα στην ιστορία του συλλόγου γιατί το έχει πετύχει μόνο ένας ποδοσφαιριστής. Ήταν μια μικρή περίοδο της καριέρας μου αλλά μου έδωσε μεγάλη χαρά ότι μπήκα στην ιστορία του ΟΦΗ. Πραγματικά ευχαριστήθηκα την παρουσία μου στον ΟΦΗ”.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon