cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Σημαντικές διακρίσεις για τον Σκοπευτικό Όμιλο «Άγη Κασούμη»

Επιτυχίες των αθλητών του Σκοπευτικού Ομίλου «Άγη Κασούμη» σε τέσσερις κατηγορίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυροβόλων Όπλων…

Σημαντικές διακρίσεις για τον Σκοπευτικό Όμιλο «Άγη Κασούμη»
Ο 19χρονος Δημήτρης Μάνος-Κασούμης κατέλαβε την 1η θέση στο Πιστόλι Ταχύτητας Νέων Ανδρών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυροβόλων Όπλων.

Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της μητέρας έκανε χθες, Δευτέρα, ο 19χρονος Δημήτρης Μάνος-Κασούμης στη μητέρα του, παλιά πρωταθλήτρια και νυν προπονήτρια σκοποβολής, Olympian, Άγη Κασούμη.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυροβόλων Όπλων που διεξήχθη χθες στο Σκοπευτήριο της Μαλακάσας, ο Δημήτρης κατέλαβε, μετά από έναν εξαιρετικό τελικό, την 1η θέση στο Πιστόλι Ταχύτητας Νέων Ανδρών. 

Στον προκριματικό αγώνα ο Μάνος Κασούμης του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ» ήταν επίσης 1ος, με επίδοση 506/600. Στον τελικό, κατέλαβε την 1η θέση με 16 επιτυχίες, έναντι του Αλέξανδρου Δημητρίου της Σ.Λ.ΖΕΥΣ με 12 επιτυχίες. Την 3η θέση κατέλαβε ο Μιχαήλ Πανορμίτης Αντωνακάκης του Παγκρήτιου Ομίλου.

Αυτή δεν ήταν η μόνη επιτυχία για τον Σκοπευτικό Όμιλο «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ» το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Ο 15χρονος Αντώνης Άμαντος, στην πρώτη του εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυροβόλων Όπλων Εφήβων, κατέλαβε την 1η θέση στην Καραμπίνα Τριών Στάσεων, με 16 επιτυχίες, έναντι του Νίκου Λεβάκου του ΠΑΟ, με 14 επιτυχίες. Την 3η θέση κατέλαβε ο Ευάγγελος Αθανασιάδης του ΣΣΒ.

Στην Καραμπίνα Πρηνηδόν, ο Αντώνης Άμαντος κατέλαβε τη 2η θέση με 555/600.  Πρώτος ήρθε ο Αντώνης Λαζαράκος του ΠΑΟ με επίδοση 565/600 και 3ος ο Ιωάννης Γιαννιτσάνος του ΠΑΟ, με επίδοση 554.

Επίσης στο Πιστόλι Στάνταρντ Εφήβων, ο Αντώνης Ζαρκάδας του «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.» κατέλαβε τη 2η θέση με επίδοση 474/600. Πρώτος, ήρθε ο Αθανάσιος Κουκουβίνος του ΣΣΒ με επίδοση 492/600 και 3ος ο Δημήτρης Πετρίδης της Σ.Λ.ΖΕΥΣ με επίδοση 450/600.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon