cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Στις…κάλπες το αθλητικό Ηράκλειο

Μετά τις εκλογές της ΕΠΣΗ, σειρά παίρνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Στις…κάλπες το αθλητικό Ηράκλειο

Σε…εκλογικούς αθλητικούς ρυθμούς το Ηράκλειο, καθώς μετά τις εκλογές της ΕΠΣΗ, που έγιναν την Κυριακή (15/5), σειρά παίρνει τη Δευτέρα (16/5), το ιστορικό σωματείο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ο Γιάννης Δανδάλης θα συνεχίσει πρόεδρος, αλλά ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη των 26 συνολικά υποψηφίων για το 15μελες συμβούλιο που θα εκλεγεί.

Το ραντεβού είναι στις 4μμ στα γραφεία του Ερασιτέχνη, πίσω απο τη θύρα 1, για αυτήν την ξεχωριστή μέρα για την ομιλίτικη οικογένεια, η οποία θέλει μέσα απο την διαδικασία να εκλέξει ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο.

Σε ότι αφορά στις εκλογές της ΕΠΣΗ, που έγιναν με τη συμμετοχή 26 σωματείων του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο, ο Νίκος Τζώρτζογλου, που μετράει 20ετία  στην προεδρία της Ενωσης κέρδισε και αυτή τη μάχη με το συντριπτικό ποσοστό 92%, (23-3 σε ψήφους σωματείων) ενώ εξέλεξε για μια ακόμη φορά και τους 11 συμβούλους (11-0) στο νέο Δ.Σ. της Ενωσης, έναντι του συνυποψηφίου του, Γιάννη Ασαργιωτάκη, η παράταξη του οποίου δεν εξέλεξε κανένα υποψήφιο, ενώ δεν εξελέγη ούτε ο επικεφαλής της παράταξης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon