cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Θέλει ακόμη δουλειά ο ΟΦΗ

15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ προβλημάτισε με την εικόνα του, στο 2-2 με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Καλλιθέας…

Θέλει ακόμη δουλειά ο ΟΦΗ

Η ομάδα του Νταμπράουσκας, έμεινε χωρίς νίκη για 4ο φιλικό ματς (τρεις ήττες στην Ολλανδία) και φλέρταρε σοβαρά με την 4η ήττα, καθώς ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 2-0, αλλά η βελτίωση της εικόνας της ομάδας του Νταμπράουσκας, μετά το 60′ και ο… συνήθης ύποπτος Νέιρα, που ήρθε από τον πάγκο και έβαλε ένα φανταστικό γκολ για το 2-2, γλύτωσε απο ακόμα μια φιλική ήττα την κρητική ομάδα.

Ο ΟΦΗ του Νταμπράουσκας, ξεκίνησε με διάταξη 4-2-3-1 και αρκετούς απόντες (στον πάγκο Μανδάς, Βούρος, Νέιρα, Ντίκο, Ντιουσέ), η οποία δυσκόλεψε πολύ τον ΟΦΗ.

Ο Ατρόμητος κυριάρχησε στο πρώτο 30λεπτο με την άμυνα του ΟΦΗ να μπάζει και οι Περιστεριώτες σκόραραν δυο φορές στα 15 πρώτα λεπτά του αγώνα.

Το 1-0 με μια φανταστική εκτέλεση με διαγώνιο σουτ απο τον Γιουμπιτάνα και το 2-0, στο 15′ σε μια αντεπίθεση με τον Ρομπάιγ. 

Ο ΟΦΗ δημιούργησε δυο φάσεις με τον Λουίς Φελίπε, αλλά ο Βραζιλιάνος έδειξε βαρύς.

Τελικά ο ΟΦΗ, βρήκε το γκολ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, όταν ο Μπάκιτς από τα πόδια του οποίου περνούσε όλο το παιχνίδι του ΟΦΗ, με ωραία κάθετη ασίστ, έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπιφουμά, ο οποίος πλάσαρε σωστά, για το 2-1.

Στο 63′ ο Βέργος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1, όταν πλάσαρε μόνος από το σημείο του πέναλτι, αλλά η μπάλα βρήκε στο πόδι του Πασαλίδη και δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Μέχρι εκεί ήταν η κυριαρχία του Ατρομήτου στο παιχνίδι, καθώς ακολούθησαν μαζικές αλλαγές.

Ο Νταμπράουσκας άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα, ενώ άλλαξε και σχηματισμό, γυρνώντας σε 3-5-2.

Η φρεσκάδα των νέων παικτών του ΟΦΗ, έναντι των κουρασμένων του Ατρομήτου (ο Κόουλμαν έκανε αλλαγές στο β’ μέρος, αλλά όχι τόσο μαζικά) του έδωσε τα ηνία και στο 79′ ο Νέιρα, με ένα ακόμη γκολ ποίημα, με φαλτσαριστό διαγώνιο σουτ (είχε βάλει άλλο ένα στην Ολλανδία με την Μπρέντα), έκανε το τελικό 2-2.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon