cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

CretaPods Breakfast: Χαμένοι στην… μετάφραση!!!

Το CretaNews σας λέει την πρώτη καλημέρα της ημέρας με ένα δυνατό καφεδάκι μαζί με την πρώτη κριτική ματιά στην επικαιρότητα της ημέρας

CretaPods Breakfast: Χαμένοι στην… μετάφραση!!!

Στο σημερινό επεισόδιο ψάχνουμε στις μεταφράσεις να δούμε τελικά ποιος πήρε τα 20.000 ευρώ από την Νοβάρτις για να κάνει παιχνίδι με τις τιμές των φαρμάκων. Αλλά καταλήγουμε πως ο φταίχτης μάλλον ήταν και πάλι ένα ρακούν.

Τελικά αυτό το ρακούν και η παρέα του έχουν κάνει γερή μπάζα όλα αυτά τα χρόνια δε νομίζετε; Δεν έχει φάει όμως μόνο τα λεφτά. Γυρίζει και τρώει και τις ειδήσεις από τα διάφορα sites και τα ρεπορτάζ από τα κανάλια για αυτό δεν μαθαίνουμε και τι πραγματικά συμβαίνει σε τούτη δω την έρμη χώρα.

Να το βρούμε όμως γιατί τώρα έχει αρχίσει και τρώει την βενζίνη και το ρεύμα και δεν θα τα πάμε καθόλου καλά…

Και μετά έχουμε… νέο εμπορικό στο Ηράκλειο ενώ στην συνέχεια ψάχνουμε ναυαγοσώστες, μπρατσάκια αλλά και πολλά μαγιό για τον Κυριακό μας τον ανέμελο που θα γυρίζει φέτος πάλι από νησί σε νησί να κάνει τον influencer.

Δεν αγχωνόμαστε όμως γιατί αν βγάλουμε τους φόρους έχουμε και την πιο χαμηλή φορολογία οπότε η φάση πάει βζηηην… ο Αλέξης μας πάντως τώρα πια τα βράδια δεν… κοιμάται. Κοιμόμαστε όλοι εμείς γενικά οπότε κάνει το ίδιο…

Ακούστε


Στην συνέχεια μπορείτε να ακούσετε όλα τα επεισόδια του Breakfast…

Μπορείτε να ακούτε όλα τα CretaPods και στην πλατφόρμα του Spotify

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon