cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Face the Art – Podcast: Ελένη Κατσούλη ( Food Blogger)

Στο τελευταίο για το 2022 επεισόδιο Face the Art – Podcast η food blogger Ελένη Κατσούλη θα μας πει πως από παλιότερες καλλιτεχνικές της ανησυχίες έφτασε στο να παράγει τέχνη… στην κουζίνα για μικρά παιδιά!!!

Face the Art – Podcast: Ελένη Κατσούλη ( Food Blogger)

Το project Face The Art, ξεκίνησε ως άρθρο συνεντεύξεων “από καλλιτέχνη σε καλλιτέχνη” στο προσωπικό blog του Φίλιππου Μαράκη. Τώρα όμως το «Face The Art» γίνεται ένα talk show συνεντεύξεων με καλλιτέχνες ή φιλότεχνους που θα φιλοξενεί ο Φίλιππος στον “αέρα” μέσω podcast. Ενώ πλέον απέκτησε και την δική του αυτόνομη ιστοσελίδα στο facetheart.gr

Και επειδή εμείς στο CretaNews είμαστε κάπως πιο εναλλακτικοί και αγαπάμε την τέχνη και τους φιλότεχνους και όλα αυτά τα παράξενα και περίεργα σκεφτήκαμε τον γουάου factor του Face The Art με τον οποίο θα εμπλουτιζόταν το νέο project ενημέρωσης που σας παρουσιάζουμε καθημερινά.

Οπότε… εδώ είμαστε. Διαβάστε και ακούστε τον Φίλιππο και την παρέα του… και που ξέρετε, μπορεί και να ξυπνήσει μέσα σας η καλλιτεχνική σας φύση. Άλλωστε όλοι κρύβουμε έναν καλλιτέχνη μέσα μας…

Η Ελένη Κατσούλη σπούδασε νηπιαγωγός και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού.

Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί καλλιτεχνικά με τον πολυμερικό πηλό, ωστόσο η ζωή και κυρίως η μητρότητα την οδήγησαν στο να ψάχνει νέους δρόμους δημιουργικά… στην κουζίνα.

Η Ελένη δημιουργεί πλέον υγιεινές και θρεπτικές συνταγές για παιδιά. Είναι kids food blogger και food influencer, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο της παιδικό βιβλίο συνταγών με τίτλο “Περιπέτειες στην κουζίνα με τον Πάρη – Συνταγές για μικρά χεράκια” από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Το πως μπορεί η τέχνη να σχετίζεται με την κουζίνα, το απαντά η Ελένη στο νέο επεισόδιο του Face the Art – Podcast με τον Φίλιππο Μαράκη.

Και αν όσα ακούσετε δεν σας φαίνονται αρκετά μπορεί να κάνετε και μια βόλτα στο site της στο www.littlehandsblw.com όπου θα δείτε και αρκετές από τις όμορφες δημιουργίες της.

Ακούστε

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και κυρίως να… ακούσετε τα πιο πρόσφατα επεισόδια του Face The Art

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon