cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Δεν ήξερε ότι υπάρχει Twitter

Ο Ιωάννης Παπαζήσης για την επαφή του με το Twitter – Δεν μπορεί να παρακολουθήσει τόση υπερπληθώρα γνωμών

Δεν ήξερε ότι υπάρχει Twitter

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής “Στούντιο 4” της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε στην προσωπική και στην επαγγελματική του πορεία.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για την εμπειρία του στη σειρά “Όρκος ΙΙ”, της οποίας τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Στη συνέχεια, ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για το Twitter (X), την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε μέχρι και το 2021.

“Δεν ήξερα τι είναι το Twitter. Το έμαθα το 2021. Μπήκα και έπαθα πανικό, λέω “αποκλείεται, δεν παίζει αυτό”. Γνώμες και απόψεις απ’ όπου θες. Είτε μιλάει ο Καύκα είτε ο Γιώργος από την Καβάλα είναι το ίδιο, υπερανάλυση αυτού που κάνεις. Αυτό που κάνουμε δεν είναι προς κρίση. Δημοκρατικό είναι ό,τι ορίζουμε εμείς, ζούμε σε έναν καινούργιο κόσμο, δεν ξέρω πλέον. Σαφέστατα ο οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει τη θέση να γράψει και να πει οτιδήποτε. Απλά, εμένα με σοκάρει, δεν μπορώ να το παρακολουθήσω, έχω και εγώ δικαίωμα ως καλλιτέχνης να μην μπορώ να παρακολουθήσω τόση υπερπληθώρα γνωμών” τόνισε και πρόσθεσε:

“Έκανα μία σειρά που θεωρώ ότι ο ρόλος μου λειτούργησε και μέσα στο Twitter πήρα 50 Όσκαρ. “Έπεσε το twitter” με την ερμηνεία μου”.

“Όλο αυτό δεν με έκανε να νιώθω καθόλου καλά. Άμα βάλεις τον εαυτό σου να διαβάζει στο Twitter ότι είσαι πολύ καλός ηθοποιός και ότι η συγκεκριμένη σκηνή “έσπασε” και “έπεσε” το Twitter, έχεις χάσει το παιχνίδι.”.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon