cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Εσείς το ξέρατε ότι ο Υμηττός είναι τρελός και μοιάζει σαν μπακλαβάς;

Πόσο τρελός είναι ο Υμηττός. Είναι σαν μπακλαβάς, δημιουργεί χοάνες και κηλιδώσεις που κατευθύνουν τη φωτιά προς κατοικημένες περιοχές και το… βραβείο Πούλιτζερ ξανά στον ΣΚΑΙ!!!

Εσείς το ξέρατε ότι ο Υμηττός είναι τρελός και μοιάζει σαν μπακλαβάς;

Σε ρεπορτάζ δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ για την πυρκαγιά στο Πανόραμα Βούλας και την Άνω Γλυφάδα, αναφέρθηκε πως σύμφωνα με πηγές, μια από τις αιτίες που εξαπλώθηκε η φωτιά, χωρίς -πάλι- πολλά μποφόρ είναι γιατί: «Ο Υμηττός είναι τρελός, είναι σαν μπακλαβάς που δημιουργεί χοάνες και κηλιδώσεις που κατευθύνουν τη φωτιά σε κατοικημένες περιοχές».

Πέρυσι, ή “γραμμή” ήταν πως μέχρι και η άπνοια είναι «σύμμαχος της φωτιάς». Φέτος, αρχίσαμε με τον Υμηττό που… «είναι τρελός».

Να σημειωθεί σ’ αυτό το σημείο ότι προφανώς και η κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι προϊόν φωτομοντάζ (το λέμε για να μην μπαίνουν σε περιττό κόπο και τα παιδιά των ellinika hoaxes και χάσουν χρόνο από τις έρευνες τους για το αν είναι αλήθεια ή ψέματα το κουνούπι κατάσκοπος).

Αλήθεια όμως τι θα σταματούσε το ΣΚΑΙ από το να μας την έδειχνε και ως πραγματική είδηση την εικόνα αυτή; Ούτως η άλλως η προπαγάνδα τους αυτό δεν μας λέει λίγο πολύ; Ότι δηλαδή για όλα τα καλά ευθύνεται ο άριστος ηγέτης μας ο Μητσοτάκης, ο σωτήρα μας και για όλα τα κακά ευθυνόμαστε εμείς οι ίδιοι…

Καλά του χρόνου δεν νομίζω να καταδεχτούν να μας μετρήσουν στις γνωστές λίστες για την αξιοπιστία των ΜΜΕ και την ελευθερία του τύπου… τζάμπα κόπος… ας μας πάνε απευθείας στο τέλος να μην ασχολούμαστε κιόλας και χάνουμε και χρόνο…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon