cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Η ξανθιά influencer της AI που ήρθε… διακοπές στην Ελλάδα

Η 19χρονη Φινλανδή που «επισκέφθηκε» πρόσφατα τη χώρα μας και έκανε αναρτήσεις από τη Σαντορίνη μαζεύοντας χιλιάδες like τελικά είναι δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης…

Η ξανθιά influencer της AI που ήρθε… διακοπές στην Ελλάδα

Η Μίλα Σοφία έχει περισσότερους από 7.000 ακόλουθους στον επαληθευμένο λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter), πάνω από 31.000 στο Instagram και 90.000 στο TikTok, και μοιράζεται με τους φανατικούς θαυμαστές της στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ελλάδα, την Μπόρα Μπόρα και σε υπερπολυτελή yacht.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ελαφρώς… διαφορετική μιας και η… 19χρονη influencer δεν είναι μια πραγματική… 19χρονη αλλά μια δημιουργία της τεχνητής νοημοσύνης!!!

Και αυτή η περίπτωση είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις που δείχνουν πώς η τεχνολογία έχει εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας, κάνοντας δυσδιάκριτα τα όρια ανάμεσα στον πραγματικό και τον… ΑΙ κόσμο.

Βέβαια, αν έχεις “παίξει” λίγο με αυτές τις εφαρμογές AI που κυκλοφορούν τελευταία και φυσικά αν έχεις κάποιες έστω και στοιχειώδεις γνώσεις από φωτογραφία και photoshop δεν είναι και πολύ δύσκολο για να καταλάβεις ότι η περίπτωση της Μίλα Σοφία κάνει μπαμ…

Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός ότι ακόμα και ο ιστότοπος της Μίλα αποκαλύπτει ότι είναι “εικονική” influencer και μοντέλο δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ξεγελαστεί και πιστεύουν ότι είναι μια πραγματική γυναίκα, με σάρκα και οστά, γράφει σχετικά και η Daily Mail σε άρθρο της για την ανερχόμενη σταρ των social media.

Και παρά το ότι δεν είναι… πραγματική γυναίκα, αυτό δεν την εμποδίζει να από το να απολαμβάνει το καλοκαίρι της ποστάροντας εικόνες από δημοφιλείς προορισμούς. Και όπως εκατοντάδες influencers φέτος αλλά και τις προηγούμενες χρονιές η 19χρονη δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και τη χώρα μας.

Στις 19 Ιουλίου, έκανε μια ανάρτηση στο “Χ” που την έδειχνε να ποζάρει με λευκό μπικίνι σε ένα μπαλκόνι στη Σαντορίνη, χαρακτηρίζοντας το νησί «παράδεισο» στη λεζάντα.

Ορίστε… μας επισκέπτονται τα κανονικά μοντέλα του διεθνούς jet set, τώρα θα μας επισκέπτονται και τα μοντέλα – δημιουργήματα της τεχνητής νοημοσύνης και αν αυτό δεν είναι μια ακόμα από τις επιτυχίες του ελληνικού τουρισμού τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

Και μπορεί οι κανονικοι τουρίστες να γυρνούν την πλάτη σε Σαντορίνη – Μύκονο, όπως είδαμε πρόσφατα σε δημοσιεύματα του ελληνικού και διεθνούς τύπου, έχουμε όμως τους… εικονικούς που φαίνεται να μας μας προτιμούν ακόμα!!!

Που είναι ο Μητσοτάκης να βγει να πανηγυρίσει για αυτές τις τουριστικές μας επιτυχίες; Έστω και αν αυτές είναι εικονικές, σιγά… σάμπως και ο ίδιος εικονικός πρωθυπουργός δεν είναι;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon