cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Παρακράτος και παπάδες

Από την μια έχουμε το παρακράτος που είχε στηθεί για τις παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και πολιτικών και από την άλλη έχουμε και την… εκκλησία!!!

Παρακράτος και παπάδες

Δεν πρόκειται για κράτος αλλά για παρακράτος. Αυτά ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη στην Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου που εξετάζει το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Ελλάδα.

Δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας πως δεν είναι (μόνο) μια κυβερνητική υπηρεσία που παρακολουθεί τους πολίτες, αλλά άνθρωποι που συνδέονται με συγγενικούς και επιχειρηματικούς δεσμούς μεταξύ τους (μιλώντας ανοιχτά για τον πρωθυπουργικό ανιψιό Γρ. Δημητριάδη αλλά και για τους προμηθευτές των συστημάτων παρακολούθησης που όπως έχει γίνει γνωστό έχουν διαφόρων ειδών συγγένειες, κουμπαριές κτλ με κυβερνητικά στελέχη.

Από τη μία έχεις αυτά.

Από την άλλη, χθες, και όσο γίνονταν οι ακροάσεις στην Ευρωβουλή, η εκκλησία εξέδιδε τελικά την περιβόητη εγκύκλιό της με την οποία τάσσεται κατά των αμβλώσεων και η οποία θα διαβαστεί μαθαίνω την Κυριακή στους ναούς.

Μετά τον Χρυσόστομο ακόμα ένας μητροπολίτης (ο Κοζάνης Παύλος – φωτ.) βγήκε να δικαιολογήσει τους βιασμούς, επειδή «οι κόρες και οι εγγονές μας κυκλοφορούν ημίγυμνες»

Μπορεί να γίνει και πιο ζοφερό;

Ποτέ μην λες ποτέ…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon