cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Οι 5 +1 καλύτερες στιγμές του Τσάντλερ στα “Φιλαράκια” και η τελευταία ατάκα

Δείτε τις πιο αστείες στιγμές του Μάθιου Πέρι ως Τσάντλερ Μπινγκ στην αγαπημένη σειρά “Τα Φιλαράκια” (“Friends”) – Γιατί η τελευταία ατάκα των “Friends” ανήκε στον Τσάντλερ;

Οι 5 +1 καλύτερες στιγμές του Τσάντλερ στα “Φιλαράκια” και η τελευταία ατάκα

Σκηνές και στιγμές απίστευτου γέλιου χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Τσάντλερ Μπινγκ στην αγαπημένη σειρά “Τα Φιλαράκια” (“Friends”), έναν ήρωα που θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς τηλεοπτικούς χαρακτήρες όλων των εποχών.

Ο Μάθιου Πέρι, παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωνε τότε, είχε να αντιμετωπίσει αρκετούς “δαίμονες” και, συγκεκριμένα, τις εξαρτήσεις του από το αλκοόλ και τα χάπια, για τις οποίες μίλησε δημοσίως, ενώ όλα αυτά τα κατέγραψε και στο βιβλίο του “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”.

Θρήνος για τον χαμό του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών – Βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του

Οι 5 +1 καλύτερες στιγμές του Τσάντλερ στα “Φιλαράκια”

“You get me, you kill me!”

Όταν ο Τζόι κόντεψε να σκοτώσει τον Τσάντλερ με το ηλεκτρικό τρυπάνι του.

“I knew it!”

Η Ρέιτσελ μιλά για το θέμα της στύσης ή της πρόωρης εκσπερμάτωσης, αναφέροντας πως είναι θέμα, με τον Τσάντλερ να σκέφτεται πιθανόν τη δική του περίπτωση και να αναφωνεί “Το ήξερα!”.

“Was that place… THE SUN?”

Όταν ο Ρος μαύρισε υπερβολικά στο μέρος που επισκέφθηκε, ο Τσάντλερ τον ρώτησε εάν αυτή η τοποθεσία ήταν… ο ήλιος!

“Why is your family Ross?”

Ο διάλογος του Τσάντλερ με τη Μόνικα, τη στιγμή που ο Ρος προσπαθεί να παίξει γκάιντα!

“You have to stop the Q-Tip when there is resistance!”

Ο Τζόι λέει μια ανοησία στον Τσάντλερ, με τον τελευταίο να του απαντά πως “όταν η μπατονέτα βρει αντίσταση, σταματάς να την πιέζεις προς το αφτί!”, εννοώντας πως βλάπτει τον εγκέφαλό του.

“And I just want a million dollars!”

Μία από τις πρώτες (αν όχι η πρώτη) αστείες σκηνές του Τσάντλερ στη σειρά. Ο Ρος λέει πως θέλει να παντρευτεί κι εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα στο μπαρ η Ρέιτσελ ντυμένη νύφη. Κατευθείαν ο Τσάντλερ ζητά με τη σειρά του… 1.000 δολάρια!

Γιατί η τελευταία ατάκα των “Friends” ανήκε στον Τσάντλερ;

Ο ηθοποιός είχε τον τελευταίο “λόγο” πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της σειράς και οι έξι φίλοι πιούν έναν τελευταίο καφέ στο “Central Perk”, εκεί δηλαδή όπου εκτυλίσσονταν τα περισσότερα επεισόδια. Με το γνωστό δεικτικό του ταπεραμέντο, έγραψε το ιδανικό φινάλε με μία μόνο λέξη.

Στο άδειο διαμέρισμα, οι έξι φίλοι άφησαν τα κλειδιά τους πάνω στον πάγκο. Στη συνέχεια, η Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον) ρώτησε τη Μόνικα (Κόρτνεϊ Κοξ) και τον Τσάντλερ αν έπρεπε να πάνε αμέσως στο νέο τους σπίτι. Όταν η Μόνικα είπε ότι είχαν λίγο χρόνο, η Ρέιτσελ ρώτησε αν μπορούσαν να πιούν έναν τελευταίο καφέ. “Σίγουρα”, αποκρίθηκε ο Τσάντλερ πριν κάνει ένα τελευταίο σαρκαστικό σχόλιο. “Πού;”

Αυτό το “where” πάντως, που έγραψε και τον επίλογο της σειράς, δεν ανήκε τυχαία στον Μάθιου Πέρι και τον Τσάντλερ Μπινγκ. Στα απομνημονεύματά του, που κυκλοφόρησαν πέρυσι τέτοιο καιρό, με τίτλο ”Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από τους παραγωγούς να έχει εκείνος την τελευταία ατάκα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon