cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Αγνοεί τις αντιδράσεις ο Πλεύρης – Ανανέωσε τη θητεία Χαλκιαδάκη

Την πλήρη εμπιστοσύνη της κυβέρνησης αποδεικνύεται ότι έχει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης, του οποίου η θητεία του στη διοίκηση του νοσοκομείου ανανεώθηκε με απόφαση του υπουργού, παρά τις αντιδράσεις…

Αγνοεί τις αντιδράσεις ο Πλεύρης – Ανανέωσε τη θητεία Χαλκιαδάκη

Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αποφάσισε την ανανέωση της θητείας της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ.

Στην απόφαση να ανανεώσει τη θητεία του διοικητή και του αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ, προχώρησε ο υπουργός Υγείας, αγνοώντας τις σφοδρές αντιδράσεις γιατρών και εργαζομένων, μετά τα απανωτά περιστατικά αυθαιρεσίας που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού, παρατείνεται η θητεία του διοικητή, Γιώργου Χαλκιαδάκη, μέχρι την οριστική επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ο υπουργός αγνόησε όλες τις αντιδράσεις του ιατρικού κόσμου και, στα όρια της πρόκλησης, έδειξε ότι ο διοικητής έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθούν κινητοποιήσεις, ενώ ήδη με επιστολή του προς τον υπουργό, οι εργαζόμενοι έχουν απειλήσει με μαζικές παραιτήσεις, σε περίπτωση που παραμείνει στη θέση του ο κ. Χαλκιαδάκης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon