cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Αήθης επίθεση του δημάρχου Χανίων στους κατοίκους για το αντλιοστάσιο

Ο δήμαρχος Χανίων, παρά το «πράσινο» παρελθόν του, έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι λειτουργεί με «γαλάζια» νοοτροπία στην τοπική διοίκηση: προχωρά σε έργα, αδιαφορώντας για την αποδοχή τους από την τοπική κοινωνία ενώ φτάνει σε σημείο να συκοφαντεί ένα κίνημα…

Αήθης επίθεση του δημάρχου Χανίων στους κατοίκους για το αντλιοστάσιο

Κανονικά θα συνεχιστεί το έργο κατασκευής αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΧ στο Σταυρό Ακρωτηρίου καθώς το Ε’ τμήμα του ΣτΕ απέρριψε τα προσωρινά μέτρα που είχαν καταθέσει περιβαλλοντικοί σύλλογοι και κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με την απόφαση, απορρίπτονται οι αιτιάσεις που έχει θέσει μία μερίδα κατοίκων του Σταυρού για τη διακοπή της κατασκευής ενός ακόμη αντλιοστασίου στην παραλία της Παχιάς Άμμου.

«Το συγκεκριμένο έργο έρχεται για να βελτιώσει το περιβάλλον του Σταυρού και να σταματήσει αυτό, που συμβαίνει για δεκαετίες και δεν είναι άλλο από το να καταλήγουν όλα τα λύματα της περιοχής στη θάλασσα», τόνισε κατά την τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΔΕ.Υ.Α.Χ., επισημαίνοντας ότι το εν λόγω έργο θα αναβαθμίσει το περιβάλλον με τρόπο, που δεν ενοχλεί.

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η επίθεση του δημάρχου Χανίων προς τους κατοίκους και φορείς που προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη.

Ο δήμαρχος Χανίων το πήγε ένα βήμα παραπέρα κατηγορόντας τους πολίτες ότι τάχα μου προσπαθούν πολιτικά να εκμεταλλευτούν αυτή την αντίδραση!!!

Μάλιστα, προσπάθησε να υποβαθμίσει τις αντιδράσεις κάνοντας λόγο για «συγκεκριμένη μερίδα κατοίκων» που αποτελεί μειοψηφία, προσθέτοντας ότι δεν προσβάλλουν μόνο το συγκεκριμένο έργο, «αλλά όλο τον σχεδιασμό του βιολογικού καθαρισμού στη λειτουργία, που έχει σήμερα και στη μελλοντική».

«Μπροστά στα συμφέροντα, που δήθεν προσπαθούν να προασπίσουν, έβαλαν απέναντι το σύνολο της λειτουργίας του Βιολογικού των Χανίων, ένα έργο, που αντιλαμβάνονται όλοι οι πολίτες τα οφέλη, που έχει», συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

Κάποιος να ενημερώσει τον δήμαρχο Χανίων, ότι όλες οι αντιδράσεις για το έργο – και οι οποίες σίγουρα δεν είναι «μεμονομένες» – επικεντρώνονται στο σημείο (αποτελεί παραλία που γεννούν οι θαλάσσιες χελώνες) που θα κατασκευαστεί το αντλιοστάσιο, και όχι στο έργο αυτό καθέ αυτό (το οποίο θεωρούν όντως απαραίτητο), οπότε είναι, τουλάχιστον, άτοπο να τους κατηγορεί για «πολιτικά συμφέροντα».

Ο δήμαρχος Χανίων, παρά το «πράσινο» παρελθόν του, έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι λειτουργεί με «γαλάζια» νοοτροπία στην τοπική διοίκηση…

Δηλαδή προχωρά σε έργα, αδιαφορώντας για την αποδοχή τους από την τοπική κοινωνία ενώ φτάνει σε σημείο να συκοφαντεί το κίνημα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon