cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Αναβάλλονται εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις λόγω της τραγωδίας των Τεμπών

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μεταβεί στα Τέμπη, ακυρώνοντας την πολιτική εκδήλωση στο Ηράκλειο – Αναβάλλεται και το συλλαλητήριο των κτηνοτρόφων – Σταύρος Αρναουτάκης: «Ημέρα βαθιάς οδύνης»…

Αναβάλλονται εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις λόγω της τραγωδίας των Τεμπών

Ημέρα μεγάλης θλίψης και βαθιάς οδύνης, χαρακτήρισε τη σημερινή ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο τρένων και τον θάνατο τουλάχιστον 36 ανθρώπων.

«Ένα τρομακτικό σιδηροδρομικό δυστύχημα βυθίζει στο πένθος την Ελλάδα. Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Δύναμη και περαστικά στους τραυματίες», ανέφερε ο περιφερειάρχης.

Παράλληλα, η αποψινή ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ στην Κρήτη αναβάλλεται λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους. Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα και αφορούσε το πενθήμερο ταξίδι (Road Trip) με σκοπό την προβολή σημαντικών έργων που υλοποιήθηκαν με πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020 στην Κρήτη. Για την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. 

Επίσης, ακυρώνεται η προγραμματισμένη ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επρόκειτο την Πέμπτη να μιλήσει στο Ηράκλειο, ωστόσο η τραγωδία στα Τέμπη ακύρωσε την πολιτική του εκδήλωση.

Την αναβολή του Παγκρήτιου συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, αποφάσισαν ομόφωνα οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Κρήτης, λόγω του εθνικού πένθους.

Οι κτηνοτρόφοι θα πραγματοποιούσαν συγκέντρωση στις 11 στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου, ωστόσο θα οριστεί νέα ημερομηνία.

Τέλος, ανακοινώθηκε η αναβολή της συνέλευσης που θα πραγματοποιούσαν σήμερα εργαζόμενοι και κάτοικοι των περιοχών Άη Γιάννη Χωστού, Κορώνη Μαγαρά, Φοινικιάς, Τριών Βαγιών στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon