cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Ο Δήμος Χανίων και ο Δήμος Κισσάμου συμμετέχουν στην πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας…

Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Τη συμμετοχή του Δήμου Χανίων στην πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, γνωστοποίησε ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του, «σοκαρισμένοι παρακολουθούμε τη βιβλική καταστροφή μετά τους φονικούς σεισμούς στις δύο χώρες. Οφείλουμε να παρέμβουμε, να βοηθήσουμε και να δείξουμε τα αντανακλαστικά μας και την αλληλεγγύη μας στους χιλιάδες πληγέντες».

Στο πλαίσιο, αυτό σε συννενόηση με την ΚΕΔΕ και την Τοπική Ενωση Δήμων Κρήτης, ο δήμος προχωρά στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και καλούμε τους πολίτες να δείξουν τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες.

Όπως ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ελένη Ζερβουδάκη, η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας θα ξεκινήσει την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις αποθήκες του Δήμου Χανίων. Όπως τόνισε τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι υπνόσακοι, παπλώματα, κουβέρτες και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προχωρά από αύριο Τετάρτη, 8/2, και ο Δήμος Κισσάμου. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στο δημαρχείο Κισσάμου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon