cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Απανωτά περιστατικά μέθης ανηλίκων – Συνελήφθη πρόεδρος σωματείου

Τρία περιστατικά μέθης ανηλίκων που χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα, καταγράφηκαν το περασμένο τριήμερο στην Κρήτη, ενώ σε μία περίπτωση συνελήφθη υπεύθυνος πολιτιστικής εκδήλωσης…

Απανωτά περιστατικά μέθης ανηλίκων – Συνελήφθη πρόεδρος σωματείου

Απανωτά ήταν τα περιστατικά μέθης ανηλίκων που σημειώθηκε στην Κρήτη τα προηγούμενα 24ωρα, με αποτέλεσμα τρία παιδιά, ηλικίας 14-17 ετών να χρειαστούν ιατρική φροντίδα.

Το περασμένο Σάββατο, συνελήφθη ένας 45χρονος πρόεδρος αθλητικού σωματείου στο Ρέθυμνο, καθώς σε εκδήλωση του συλλόγου, ένας 17χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, λόγω αδιαθεσίας από την κατανάλωση αλκοόλ.

Στο Ρέθυμνο σημειώθηκε ανάλογο περιστατικό με ένας 17χρονος από την Αγγλία να λαμβάνει τις πρώτες βοήθειες, λόγω έντονης αδιαθεσίας που αισθάνθηκε μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ.

Τέλος, κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στην Επισκοπή του Δήμου Χερσονήσου, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ένας 14χρονος χρειάστηκε ιατρική φροντίδα καθώς κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ. Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του διοργανωτή της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon