cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Απεργούν οι εργαζόμενοι της ΕΑΣΗ για τις θέσεις εργασίας και τα δεδουλευμένα τους

Το Σωματείο Eργαζομένων της Ένωσης Ηρακλείου προκήρυξε 48ωρη απεργία για τις 22 και 23 Μαρτίου για την καταβολή των δεδουλευμένων αλλά και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους…

Απεργούν οι εργαζόμενοι της ΕΑΣΗ για τις θέσεις εργασίας και τα δεδουλευμένα τους

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, μετά από απόφαση του Σωματείου Eργαζομένων της ΕΑΣΗ, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους, την επιβίωση της ΕΑΣΗ, αλλά και την διατήρηση των θέσεων εργασίας τους.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο Eργαζομένων της Ένωσης προκήρυξε 48ωρη απεργία για τις 22 και 23 Μαρτίου 2023, αγωνιζόμενοι, όπως τονίζουν, για την καταβολή των δεδουλευμένων τους καθώς και ότι άλλες αμοιβές τους οφείλονται.

Παράλληλα ζητούν την επιβίωση της Οργάνωσης και την διατήρηση των θέσεων εργασίας, αντιδρώντας για την οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει ο οργανισμός.

Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και καλεί την διοίκηση της ΕΑΣΗ να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λυθούν άμεσα όλα τα σοβαρά αυτά ζητήματα που βαραίνουν τόσο την Ένωση, όσο και τους εργαζομένους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon